
Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України.
Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити одночасно із приготування салатів. Для його приготування знадобиться занурювальний блендер.
Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
У чашу блендера або будь-яку іншу високу ємність розбиваємо яйце, додаємо гірчицю, цукор, сіль, сік лимона. Починаємо збивати занурювальним блендером на невеликих обертах, не піднімаючи його високо.
Потім тоненькою цівкою вливаємо олію, не перестаючи збивати. Збільшуємо обороти, збиваємо ще 3-5 хвилин. Майонез почне біліти і загускати прямо на очах. Готовий майонез перекладаємо у банку та закриваємо кришкою.
Термін зберігання готового продукту – 5 днів. Зберігати домашній майонез потрібно в холодильнику у закритій тарі. Приготовлений за цим рецептом домашній майонез буде смачнішим за будь-який магазинний соус, переконайтеся самі! Лайфхак! Щоб нанести майонез сіточкою, перекладіть його в пакет, а потім зріжте куточок. Все просто!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...