Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України.
Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити одночасно із приготування салатів. Для його приготування знадобиться занурювальний блендер.
Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
У чашу блендера або будь-яку іншу високу ємність розбиваємо яйце, додаємо гірчицю, цукор, сіль, сік лимона. Починаємо збивати занурювальним блендером на невеликих обертах, не піднімаючи його високо.
Потім тоненькою цівкою вливаємо олію, не перестаючи збивати. Збільшуємо обороти, збиваємо ще 3-5 хвилин. Майонез почне біліти і загускати прямо на очах. Готовий майонез перекладаємо у банку та закриваємо кришкою.
Термін зберігання готового продукту – 5 днів. Зберігати домашній майонез потрібно в холодильнику у закритій тарі. Приготовлений за цим рецептом домашній майонез буде смачнішим за будь-який магазинний соус, переконайтеся самі! Лайфхак! Щоб нанести майонез сіточкою, перекладіть його в пакет, а потім зріжте куточок. Все просто!
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...
Може здатися, що курячі яйця продукт незамінний і без них навіть котлет не підсмажити, передають Патріоти України. Так, яйця дозволяють зробити фарш однорідним, склеюють його та допомагають котлетам тримати форму. Але передозування яєчного білка призво...