"Цей найсмачніший у світі суп не вариться, а томиться на дуже маленькому вогні, у результаті овочі не будуть перевареними. І зверніть увагу на прозорість", - пише фуд-блогерка Олена Єрмоленко у своєму "Інстаграмі", передають Патріоти України, та продовжує:
"Отже: у холодну воду покласти 200 г дрібно нарізаної телятини та 3 середні картоплини, теж нарізаних дрібними кубиками. Довести до кипіння та зменшити вогонь майже до мінімуму.
Додати 3 столові ложки дуже добре промитого рису, а ще через 15 хвилин — половинку нарізаного болгарського перцю, 3 розрізаних навпіл помідори і 5 головок брюссельської капусти (можна теж розрізати навпіл). Томити на малому вогні ще 10 хвилин".
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...