"Цей найсмачніший у світі суп не вариться, а томиться на дуже маленькому вогні, у результаті овочі не будуть перевареними. І зверніть увагу на прозорість", - пише фуд-блогерка Олена Єрмоленко у своєму "Інстаграмі", передають Патріоти України, та продовжує:
"Отже: у холодну воду покласти 200 г дрібно нарізаної телятини та 3 середні картоплини, теж нарізаних дрібними кубиками. Довести до кипіння та зменшити вогонь майже до мінімуму.
Додати 3 столові ложки дуже добре промитого рису, а ще через 15 хвилин — половинку нарізаного болгарського перцю, 3 розрізаних навпіл помідори і 5 головок брюссельської капусти (можна теж розрізати навпіл). Томити на малому вогні ще 10 хвилин".
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...