"Цей найсмачніший у світі суп не вариться, а томиться на дуже маленькому вогні, у результаті овочі не будуть перевареними. І зверніть увагу на прозорість", - пише фуд-блогерка Олена Єрмоленко у своєму "Інстаграмі", передають Патріоти України, та продовжує:
"Отже: у холодну воду покласти 200 г дрібно нарізаної телятини та 3 середні картоплини, теж нарізаних дрібними кубиками. Довести до кипіння та зменшити вогонь майже до мінімуму.
Додати 3 столові ложки дуже добре промитого рису, а ще через 15 хвилин — половинку нарізаного болгарського перцю, 3 розрізаних навпіл помідори і 5 головок брюссельської капусти (можна теж розрізати навпіл). Томити на малому вогні ще 10 хвилин".
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...