"Цей найсмачніший у світі суп не вариться, а томиться на дуже маленькому вогні, у результаті овочі не будуть перевареними. І зверніть увагу на прозорість", - пише фуд-блогерка Олена Єрмоленко у своєму "Інстаграмі", передають Патріоти України, та продовжує:
"Отже: у холодну воду покласти 200 г дрібно нарізаної телятини та 3 середні картоплини, теж нарізаних дрібними кубиками. Довести до кипіння та зменшити вогонь майже до мінімуму.
Додати 3 столові ложки дуже добре промитого рису, а ще через 15 хвилин — половинку нарізаного болгарського перцю, 3 розрізаних навпіл помідори і 5 головок брюссельської капусти (можна теж розрізати навпіл). Томити на малому вогні ще 10 хвилин".
Якщо ви не любите довго стояти біля сковорідки, випікаючи сирники-оладки, то приготуйте сирник у духовці, а потім його поріжте порційно. Цей рецепт схожий на класичну запіканку, проте якщо порізати порційно, то справжні сирники будуть на столі, передаю...
Запечені яблука можуть бути не тільки корисними, а й дуже смачними. Це чудовий варіант десерту з низки правильного харчування. Смакують і в теплому, і холодному вигляді дорослим та дітям, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Яблука тре...