Сир з яблуком - відмінне поєднання. Спробуйте обов'язково і переконайтеся, що такого пирога завжди мало, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготуємо необхідні продукти. Вершкове масло краще попередньо заморозити.
Натремо масло на крупній тертці.
Додати до масла манку, борошно, розпушувач і цукор. Перетерти все в крихту.
Додати одне яйце і знову перетерти все в однорідну крихту.
Трохи більше половини тіста, розподілити по дну форми для випічки.
Змішати сир з двома ложками цукру і одним яйцем. Викласти рівним шаром поверх тіста. Зверху покришити трохи тіста, яке залишилося.
Яблука очистити від шкірки і натерти на тертці. Викласти поверх сир і розподіляємо тісто. Воно не буде прикривати всі яблука. Це нормально.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
Готовий пиріг виймаємо з духовки і залишаємо, щоб повністю охолов.
Розрізаємо і пригощаємося найсмачнішим пирогом. Приємного апетиту!
Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...
Хоч каву люблять мільйони, лікарі попереджають: не варто пити її після 15:00. За словами доктора Тома Нейлора, стимулювальний ефект кофеїну зберігається до 6 годин, і навіть одна чашка у другій половині дня може викликати, передають Патріоти України. П...