Приємно вразить своїм смаком! Запашний пиріг з сиром і яблуками

Сир з яблуком - відмінне поєднання. Спробуйте обов'язково і переконайтеся, що такого пирога завжди мало, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне 1,5 склянки (200 мл)
  • манка 0,5 склянки
  • цукор 0,75 склянки
  • цукор 2 ст. л.
  • розпушувач тіста 0,5 ч. л.
  • яйця 2 шт.
  • масло вершкове 80 грам
  • сир 500 грам
  • яблука ( кисло-солодкі) 4 шт.

Приготування:

Підготуємо необхідні продукти. Вершкове масло краще попередньо заморозити.

Натремо масло на крупній тертці.

Додати до масла манку, борошно, розпушувач і цукор. Перетерти все в крихту.

Додати одне яйце і знову перетерти все в однорідну крихту.

Трохи більше половини тіста, розподілити по дну форми для випічки.

Змішати сир з двома ложками цукру і одним яйцем. Викласти рівним шаром поверх тіста. Зверху покришити трохи тіста, яке залишилося.

Яблука очистити від шкірки і натерти на тертці. Викласти поверх сир і розподіляємо тісто. Воно не буде прикривати всі яблука. Це нормально.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.

Готовий пиріг виймаємо з духовки і залишаємо, щоб повністю охолов.

Розрізаємо і пригощаємося найсмачнішим пирогом. Приємного апетиту!

Джерело: UkrMedia

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...