Прикрасить будь-який день: Рецепт мисливського салату із копченою ковбасою

Щоб прикрасити сірі будні, можна посеред тижня запросити найкращих друзів чи родичів у гості та приготувати щось смачне разом. Здивуйте всіх Мисливським салатом. Патріоти України підібрали для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: сирокопчена ковбаса (200 г), твердий сир (200 г), картопля (3 шт.), мариновані огірки (3-4 шт.), зелений консервований горошок (1 банка), червона цибуля (1 шт.), сіль, чорний мелений перець, майонез (2 ст. л.).

Приготування:

Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою, щоб змити зі шкірки весь бруд та залишки землі. Кидаємо бульби в каструлю з підсоленою водою і варимо в мундирі близько 20-30 хвилин – залежно від сорту. Потім зливаємо воду і чекаємо, поки вона охолоне. Чистимо зварену картоплю і нарізаємо соломкою.

Солоні або мариновані огірки викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім ріжемо їх соломкою, також подрібнюємо копчену ковбасу. До речі, мариновані огірки можна замінити на свіжі.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями або півкільцями, а твердий сир тремо на великій терці або ж нарізаємо великими шматочками.

З консервованого горошку зливаємо рідину і висипаємо його в салатник – якщо ви не любите смак цього інгредієнта, його можна замінити консервованою кукурудзою. Додаємо туди ж нарізані картоплю, ковбасу, цибулю та мариновані огірки. Зверху посипаємо твердим сиром, трохи досолюємо. Також додаємо чорний мелений перець чи інші спеції за смаком.

Заправляємо салат майонезом та ретельно перемішуємо. Подаємо до столу з будь-яким гарніром або рибними та м'ясними стравами.

Джерело: Апостроф

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...