Прикрасить будь-який день: Рецепт мисливського салату із копченою ковбасою

Щоб прикрасити сірі будні, можна посеред тижня запросити найкращих друзів чи родичів у гості та приготувати щось смачне разом. Здивуйте всіх Мисливським салатом. Патріоти України підібрали для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: сирокопчена ковбаса (200 г), твердий сир (200 г), картопля (3 шт.), мариновані огірки (3-4 шт.), зелений консервований горошок (1 банка), червона цибуля (1 шт.), сіль, чорний мелений перець, майонез (2 ст. л.).

Приготування:

Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою, щоб змити зі шкірки весь бруд та залишки землі. Кидаємо бульби в каструлю з підсоленою водою і варимо в мундирі близько 20-30 хвилин – залежно від сорту. Потім зливаємо воду і чекаємо, поки вона охолоне. Чистимо зварену картоплю і нарізаємо соломкою.

Солоні або мариновані огірки викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім ріжемо їх соломкою, також подрібнюємо копчену ковбасу. До речі, мариновані огірки можна замінити на свіжі.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями або півкільцями, а твердий сир тремо на великій терці або ж нарізаємо великими шматочками.

З консервованого горошку зливаємо рідину і висипаємо його в салатник – якщо ви не любите смак цього інгредієнта, його можна замінити консервованою кукурудзою. Додаємо туди ж нарізані картоплю, ковбасу, цибулю та мариновані огірки. Зверху посипаємо твердим сиром, трохи досолюємо. Також додаємо чорний мелений перець чи інші спеції за смаком.

Заправляємо салат майонезом та ретельно перемішуємо. Подаємо до столу з будь-яким гарніром або рибними та м'ясними стравами.

Джерело: Апостроф

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...