Буженина з індички – відмінне рішення для холодної закуски, достатньо нарізати її і викласти на таріль чи канапку. Також її можна подавати до столу з відвареною картоплею чи свіжим салатом. Аналогічно можна приготувати й буженину з курячого філе, потрібно тільки зменшити градус духовки до 160, радять Патріоти України.
Приготування:
"️Суміш барбекю можна приготувати самостійно. Для цього змішайте: паприку, суху цибулю та часник, чорний та червоний перці. А якщо візьмете підкопчену паприку – буде ще смачніше", – порадив Володимир Ярославський.
5. Розігрійте духовку до 200 градусів.
6. Перекладіть м'ясо у жаротривку форму. Додайте нарізану грубими шматками цибулю, селеру та моркву. Для аромату влийте трішки вина.
7. Відправте форму зі стравою у рукав для запікання.
8. Запікайте буженину 60 хвилин. Після цього зніміть рукав зі страви та запікайте ще 10 хвилин при 240 градусах.
Вчені з Нью-Йоркського технологічного інституту проаналізували раціон понад 22 тис. людей у США та Кореї. Виявилось, що ті, хто споживає достатньо калію, рідше страждають на депресію, а дефіцит цього мінералу пов’язаний із погіршенням настрою та підвищ...
Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...