Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України.
Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Її використовують у тому випадку, якщо тісто замішують на кефірі, щоб млинці вийшли пишнішими.
Чим вище відсоток жирності, тим більше шансів, що млинці прилипнуть до сковороди. Найкраще використовувати молоко не вище 2,5% жирності або молочну сироватку.
Якщо почати пекти млинці відразу після замішування тіста, то вони не будуть вас “радувати”. Зачекайте хвилин 15-20 перед смаженням і тоді кожен млинець буде тримати форму.
Це завжди і у всьому на шкоду. Млинці підгоряють, сирники розповзаються, та й організм страждає. В ідеалі на 200 мл тіста беруть трохи більше 1,5 ст. л. цукру.
На вершковому маслі млинці не смажать – з вершковим маслом млинці смачніше їсти. А смажать на мінімальній кількості рослинної олії або навіть на протертій шматочком картоплі сковороді.
Спочатку збивають яйця, їх змішують із молоком і лише потім додають борошно. Якщо млинці рвуться, значить муки мало.
Багато яєць – це значить смачно. Такі млинці виходять дуже щільними та важкими. Максимальна кількість – це 1-2 яйця.
Усі інгредієнти потрібно попередньо дістати з холодильника та дати “дійти” до кімнатної температури. Це стосується молока, води та яєць.
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...