Припадуть до смаку всім! Ледачі вареники з картоплі - смачно і просто

З пюре, яке у вас залишилося з обіду або вечері, можна приготувати дуже смачну страву. У крайньому випадку пюре можна і приготувати, зате в результаті ви отримаєте приголомшливі ледачі картопляні вареники, зазначають Патріоти України.

Повірте, ваша сім’я буде від них в захваті! Виходять ледачі вареники апетитними і надзвичайно ніжними, а подавати їх можна зі сметаною або соусом. Тут все залежить від ваших уподобань.

Необхідні продукти

  • 600 грам картоплі
  • сіль, перець за смаком
  • 30 грам вершкового масла
  • 2 курячих яйця
    300 грам пшеничного борошна

Покроковий процес приготування ледачих вареників

У каструлю кладемо очищену картоплю, заливаємо водою, солимо і ставимо на плиту. Варимо до готовності, потім воду зливаємо, а в картопля додаємо вершкове масло. Все розминаємо товкачем до стану пюре.

Готову масу трохи остудити, потім вбиваємо курячі яйця, додаємо перець і перемішуємо. У суміш просіюємо борошно і замішуємо тісто.

Тісто ділимо на 3 частини і скочуємо кожну в ковбаску, а потім нарізаємо шматочками.

У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо вареники і відварюємо до готовності протягом 3-5 хвилин після закипання. Готові вареники подаємо до столу.

Оцініть рецепт

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...