З пюре, яке у вас залишилося з обіду або вечері, можна приготувати дуже смачну страву. У крайньому випадку пюре можна і приготувати, зате в результаті ви отримаєте приголомшливі ледачі картопляні вареники, зазначають Патріоти України.
Повірте, ваша сім’я буде від них в захваті! Виходять ледачі вареники апетитними і надзвичайно ніжними, а подавати їх можна зі сметаною або соусом. Тут все залежить від ваших уподобань.
Необхідні продукти
- 600 грам картоплі
- сіль, перець за смаком
- 30 грам вершкового масла
- 2 курячих яйця
300 грам пшеничного борошна
Покроковий процес приготування ледачих вареників
У каструлю кладемо очищену картоплю, заливаємо водою, солимо і ставимо на плиту. Варимо до готовності, потім воду зливаємо, а в картопля додаємо вершкове масло. Все розминаємо товкачем до стану пюре.
Готову масу трохи остудити, потім вбиваємо курячі яйця, додаємо перець і перемішуємо. У суміш просіюємо борошно і замішуємо тісто.
Тісто ділимо на 3 частини і скочуємо кожну в ковбаску, а потім нарізаємо шматочками.
У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Потім кладемо вареники і відварюємо до готовності протягом 3-5 хвилин після закипання. Готові вареники подаємо до столу.
Прихильники здорового способу харчування категорично відмовляються від майонезу, вважаючи його справжнім злом. Якщо говорити про магазинний, в ньому дійсно багато хімічних домішок, калорій. Спробуйте піти іншим шляхом. Приготуйте домашній майонез. Ви з...
Запаси провіанту ще ніколи не шкодили, якщо зберігалися правильно. На сьогодні крім запасів цукру не завадить заготовити і запас борошна та різних круп, передають Патріоти України. Але з часом зберігання товарів бакалійної групи нерідко супроводжується...