Пухкі, ароматні і дуже-дуже смачні: Рецепт сирних пончиків з цукровою пудрою

Сирні пончики – десерт родом із дитинства. Надзвичайно пухкі, ароматні й дуже-дуже смачні. Рясно посипте пончики цукровою пудрою й неквапно насолоджуйтеся ними з чашечкою кави або чаю. Щоб приготувати вдома сирні пончики, вам знадобляться найзвичайнісінькі інгредієнти й не більш як година часу, зазначають Патріоти України.

Рецепт сирних пончиків

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 12 – 18

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Змішайте в мисці сир, яйця, борошно, цукор, сіль та соду. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  2. Налийте олію в невелику каструлю та розігрійте до 180 – 200 градусів.
  3. За допомогою чайної ложки сформуйте кульки.
  4. Обсмажте пончики в киплячій олії до рум'яної скоринки.
  5. Готові пончики перекладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
  6. Посипте сирні пончики цукровою пудрою й подавайте до столу. Смачного!

Для чого смажити солоні огірки, якщо ви готуєте макарони

четвер, 21 листопад 2024, 17:12

Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...