Пухкі, ароматні і дуже-дуже смачні: Рецепт сирних пончиків з цукровою пудрою

Сирні пончики – десерт родом із дитинства. Надзвичайно пухкі, ароматні й дуже-дуже смачні. Рясно посипте пончики цукровою пудрою й неквапно насолоджуйтеся ними з чашечкою кави або чаю. Щоб приготувати вдома сирні пончики, вам знадобляться найзвичайнісінькі інгредієнти й не більш як година часу, зазначають Патріоти України.

Рецепт сирних пончиків

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 12 – 18

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Змішайте в мисці сир, яйця, борошно, цукор, сіль та соду. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  2. Налийте олію в невелику каструлю та розігрійте до 180 – 200 градусів.
  3. За допомогою чайної ложки сформуйте кульки.
  4. Обсмажте пончики в киплячій олії до рум'яної скоринки.
  5. Готові пончики перекладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
  6. Посипте сирні пончики цукровою пудрою й подавайте до столу. Смачного!

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...