Пиріг-дерун на сковорідці. Ситний перекус за 20 хвилин

Якщо у вас є вільні 20 хвилин, то швидше відправляйтеся на кухню! А в наявності інгредієнтів для приготування пирога-деруни можна не сумніватися - всі необхідні продукти, як правило, є в кожному будинку, передають Патріоти України

Необхідні продукти:

  • Картопля – 3 бульби середнього розміру
  • Курячі яйця – 2 шт
  • Сир (у мене “Гауда”) – 100 г
  • Борошно – 3 ст ложки
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Соняшникова олія – для змащування сковорідки

Покроковий процес приготування:

Очищену картоплю натираємо на великій тертці.

Додаємо до неї сіль і перець, яйця, борошно, натертий на великій тертці сир.

Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції і перекладаємо масу на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.

Накриваємо сковорідку кришкою і випікаємо пиріг протягом 10 хвилин на невеликому вогні.

Потім перевертаємо його на іншу сторону за допомогою лопатки і випікаємо ще 7-10 хвилин до появи золотистої скоринки.

Наш пиріг готовий! Тільки подивіться, який він рум’яний і апетитний!

Готовий пиріг можна прикрасити дрібно порізаною зеленню.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...