Пиріг-дерун на сковорідці. Ситний перекус за 20 хвилин

Якщо у вас є вільні 20 хвилин, то швидше відправляйтеся на кухню! А в наявності інгредієнтів для приготування пирога-деруни можна не сумніватися - всі необхідні продукти, як правило, є в кожному будинку, передають Патріоти України

Необхідні продукти:

  • Картопля – 3 бульби середнього розміру
  • Курячі яйця – 2 шт
  • Сир (у мене “Гауда”) – 100 г
  • Борошно – 3 ст ложки
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Соняшникова олія – для змащування сковорідки

Покроковий процес приготування:

Очищену картоплю натираємо на великій тертці.

Додаємо до неї сіль і перець, яйця, борошно, натертий на великій тертці сир.

Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції і перекладаємо масу на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.

Накриваємо сковорідку кришкою і випікаємо пиріг протягом 10 хвилин на невеликому вогні.

Потім перевертаємо його на іншу сторону за допомогою лопатки і випікаємо ще 7-10 хвилин до появи золотистої скоринки.

Наш пиріг готовий! Тільки подивіться, який він рум’яний і апетитний!

Готовий пиріг можна прикрасити дрібно порізаною зеленню.

Розставлено крапки над "і": Що відбувається з організмом, якщо їсти розігріту картоплю

четвер, 27 листопад 2025, 5:40

Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...