Сирна випічка завжди дуже подобається, особливо дітям. Навіть тим, яких важко нагодувати просто сиром. Рекомендуємо цей швидкий, простий і смачний рецепт, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Кефір вибирайте жирний, так тісто виходить більш м’яким і пишним.
Стандартний ванілін прекрасно замінюється цедрою лайма і апельсина, сир дуже любить таке поєднання.
В кефірі розчиняємо цукор, сіль, додаємо яйця і цедру, сир. Добре вимішуємо масу.
Просіваємо борошно і змішуємо з содою, всипаємо в масу і вимішуємо досить щільне тісто.
Сковороду змащуємо олією і нагріваємо.
Викладаємо тісто на сковороду, накриваємо кришкою або фольгою.
Смажимо на невеликому вогні 5 хвилин з одного боку.
Перевертаємо пиріг і обсмажуємо ще 5 хвилин.
До такого пирога можна зробити швидкий сметанний крем, збивши сметану з цукровою пудрою або полити медом, солодким ягідним сиропом. Смачно буде з яблучним повидлом з корицею
Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості. Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проб...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...