
Пиріжки на тісті без дріжджів виходять пишними і м’якими, вони довго залишаються свіжими. Кефірне тісто з содою відмінно підходить до різних начинок, воно не розривається при формуванні, добре пропікається, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо в пюре з шматочком вершкового масла. Можна додати подрібнений кріп і обсмажену цибулю.

Кефір змішуємо зі сметаною і жовтком, підігріваємо трохи. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і содою. Вливаємо рідку основу в борошно і вимішуємо тісто.
Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 30 хвилин. Формуємо пиріжки руками, змазаними соняшниковою олією, стіл також можна змастити олією. Викладаємо начинку, защипуємо краї і обсмажуємо пиріжки на олії з двох сторін до рум’яності.

Подаю пиріжки зі сметаною, розтопленим вершковим маслом. Відмінний варіант для перекусу і вечері
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...