
Пиріжки на тісті без дріжджів виходять пишними і м’якими, вони довго залишаються свіжими. Кефірне тісто з содою відмінно підходить до різних начинок, воно не розривається при формуванні, добре пропікається, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо в пюре з шматочком вершкового масла. Можна додати подрібнений кріп і обсмажену цибулю.

Кефір змішуємо зі сметаною і жовтком, підігріваємо трохи. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і содою. Вливаємо рідку основу в борошно і вимішуємо тісто.
Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 30 хвилин. Формуємо пиріжки руками, змазаними соняшниковою олією, стіл також можна змастити олією. Викладаємо начинку, защипуємо краї і обсмажуємо пиріжки на олії з двох сторін до рум’яності.

Подаю пиріжки зі сметаною, розтопленим вершковим маслом. Відмінний варіант для перекусу і вечері
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...