Пиріжки на тісті без дріжджів виходять пишними і м’якими, вони довго залишаються свіжими. Кефірне тісто з содою відмінно підходить до різних начинок, воно не розривається при формуванні, добре пропікається, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо в пюре з шматочком вершкового масла. Можна додати подрібнений кріп і обсмажену цибулю.
Кефір змішуємо зі сметаною і жовтком, підігріваємо трохи. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і содою. Вливаємо рідку основу в борошно і вимішуємо тісто.
Накриваємо ємність з тістом і залишаємо на 30 хвилин. Формуємо пиріжки руками, змазаними соняшниковою олією, стіл також можна змастити олією. Викладаємо начинку, защипуємо краї і обсмажуємо пиріжки на олії з двох сторін до рум’яності.
Подаю пиріжки зі сметаною, розтопленим вершковим маслом. Відмінний варіант для перекусу і вечері
У літній період зберігання продуктів стає справжнім викликом, особливо коли мова йде про свіжі овочі та фрукти. Високі температури пришвидшують псування, тож логічним здається перемістити все у холодильник. Але це - не найкраще рішення для помідорів, п...
Картопляне пюре - страва, яка здається простою, але як тільки ми пробуємо його в ресторані, різниця очевидна. Ніжне, кремове, насичене смаком - і водночас не важке. У чому ж справа, передають Патріоти України. На популярному форумі Reddit кухарі-профес...