"Пирики" з куркою, грибами, з м'ясом і капустою: "Лисий Жека" з "Кварталу" показав, як готувався до закінчення посту

Кошовий вважає, що хорошої людини має бути багато

Євген Кошовий

Керівник і актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий останнім часом, схоже, страждає від натяків колег-кварталівців і шанувальників про свою зайву вагу. Тому вирішив дати в Instagram відповідь усім «злостивцям», які дорікають, що, мовляв, «харя не влазить в об'єктив», зазначають Патріоти України.

«Харя вже не влазить, там ще щось. Ви за собою стежте. Харчуйтеся правильно, а головне — в задоволення. Схуднути завжди можна, а ось погладшати … теж можна завжди» — заявив «Лисий з Кварталу».

Також актор опублікував відео про те, як він, схоже, готується до закінчення Великого посту. Так, він з піїтетом влаштував зустріч «пириків» — пиріжків, які передала знайома їх сім'ї.

Пиріжки були на будь-який смак: курка з лісовими грибами, з м'ясом і капустою.

Євген пообіцяв, що як тільки спробує, відразу дасть свій вердикт стосовно смаку. Далі приєдналася дружина Ксенія, яка допомогла показати, як апетитно виглядають булочки.

«Це дуже класно і смачно» — кричить на тлі молодша дочка пари.

Крім того, на обід у сімейства були макарони з тушонкою, і як зізнається актор, на світі нічого немає смачнішого. Ну, і «на десерт» актор заїв все пиріжком з куркою і грибами.

Схоже, найближчим часом шанувальникам навряд чи варто очікувати «охлялого від недоїдання» Євгена Кошового.

Ви будете здивовані! Дослідники назвали овоч, який ефективно підіймає рівень "хорошого" холестерину

четвер, 25 квітень 2024, 6:56

З кожним роком у людському організмі зростає рівень холестерину. Щоб цьому запобігти, можна кинути палити, зменшити споживання алкоголю та підтримувати свою вагу на нормальному рівні. Як пише Healthdigest, щоб знизити рівень загального холестерину, мож...

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...