"Пирики" з куркою, грибами, з м'ясом і капустою: "Лисий Жека" з "Кварталу" показав, як готувався до закінчення посту

Кошовий вважає, що хорошої людини має бути багато

Євген Кошовий

Керівник і актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий останнім часом, схоже, страждає від натяків колег-кварталівців і шанувальників про свою зайву вагу. Тому вирішив дати в Instagram відповідь усім «злостивцям», які дорікають, що, мовляв, «харя не влазить в об'єктив», зазначають Патріоти України.

«Харя вже не влазить, там ще щось. Ви за собою стежте. Харчуйтеся правильно, а головне — в задоволення. Схуднути завжди можна, а ось погладшати … теж можна завжди» — заявив «Лисий з Кварталу».

Також актор опублікував відео про те, як він, схоже, готується до закінчення Великого посту. Так, він з піїтетом влаштував зустріч «пириків» — пиріжків, які передала знайома їх сім'ї.

Пиріжки були на будь-який смак: курка з лісовими грибами, з м'ясом і капустою.

Євген пообіцяв, що як тільки спробує, відразу дасть свій вердикт стосовно смаку. Далі приєдналася дружина Ксенія, яка допомогла показати, як апетитно виглядають булочки.

«Це дуже класно і смачно» — кричить на тлі молодша дочка пари.

Крім того, на обід у сімейства були макарони з тушонкою, і як зізнається актор, на світі нічого немає смачнішого. Ну, і «на десерт» актор заїв все пиріжком з куркою і грибами.

Схоже, найближчим часом шанувальникам навряд чи варто очікувати «охлялого від недоїдання» Євгена Кошового.

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...