На приготування сирників у мікрохвильовій печі піде не більше п'яти хвилин. Готова страва виходить ніжною, пишною та дуже смачною. Подавати можна зі сметаною, медом чи варенням. Сподобається навіть найкапризнішим гурманам, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Продукти для сирників краще вийняти з холодильника заздалегідь, щоб вони трохи прогрілися, тоді готова страва вийде пишнішою. Помістіть у глибоку миску сир, яйця, сіль та цукор. Збийте занурювальним блендером до однорідності.
Просійте через ситечко кукурудзяний крохмаль разом із содою. Всипте в ємність із сирно-яєчною масою. Ще раз збийте блендером.Розкладіть суміш за силіконовими формами. Трохи утрамбуйте та вирівняйте поверхню ложкою. Поставте наповнені сирною масою форми в мікрохвильову піч. При потужності 800 Вт час приготування становитиме рівно три хвилини.
Дайте готовим сирникам постояти пару хвилин, потім витягніть з форм і розкладіть по тарілках. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді. Смачного!
Тушкована капуста – класичний варіант домашньої страви, яку всі ми полюбили ще з дитинства. Про користь тушкованої капусти відомо багато. Вона допомагає зміцнити імунітет, підвищити працездатність, протистояти вірусним захворюванням, передають Патріоти...
Всі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України. Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трап...