Пишні сирники в мікрохвильовій печі за п'ять хвилин - рецепт смачного і корисного перекусу для всієї родини

На приготування сирників у мікрохвильовій печі піде не більше п'яти хвилин. Готова страва виходить ніжною, пишною та дуже смачною. Подавати можна зі сметаною, медом чи варенням. Сподобається навіть найкапризнішим гурманам, передають Патріоти України.

Сирники у мікрохвильовій печі

Інгредієнти:

  • 0,5 кг сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. (без гірки) кукурудзяного крохмалю
  • 1 щіпка харчової соди
  • Сіль на кінчику ножа

Спосіб приготування:

Продукти для сирників краще вийняти з холодильника заздалегідь, щоб вони трохи прогрілися, тоді готова страва вийде пишнішою. Помістіть у глибоку миску сир, яйця, сіль та цукор. Збийте занурювальним блендером до однорідності.

Просійте через ситечко кукурудзяний крохмаль разом із содою. Всипте в ємність із сирно-яєчною масою. Ще раз збийте блендером.Розкладіть суміш за силіконовими формами. Трохи утрамбуйте та вирівняйте поверхню ложкою. Поставте наповнені сирною масою форми в мікрохвильову піч. При потужності 800 Вт час приготування становитиме рівно три хвилини.

Дайте готовим сирникам постояти пару хвилин, потім витягніть з форм і розкладіть по тарілках. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді. Смачного!

Дієві поради! Як відірвати себе від чипсів і жити без переїдання

середа, 8 травень 2024, 16:45

Нерідко психологічні стреси провокують інші неприємності, наприклад, набирання зайвої ваги. До цього часто призводить переїдання, коли ми боремося з наслідками стресу. Серед продуктів, які людина інстинктивно споживає під час стресу, можуть бути навіть...

Ніколи не робіть так! ТОП-5 найпоширеніших помилок, які роблять котлети несмачними

середа, 8 травень 2024, 16:30

Котлети з фаршу — одна з тих традиційних страв, які з кожним роком завойовують все більше прихильників. Вони смачні, прості та швидкі в приготуванні. Котлети чудово смакують як гарячими, так і холодними. Однак іноді одна маленька помилка може призвести...