Пишні сирники в мікрохвильовій печі за п'ять хвилин - рецепт смачного і корисного перекусу для всієї родини

На приготування сирників у мікрохвильовій печі піде не більше п'яти хвилин. Готова страва виходить ніжною, пишною та дуже смачною. Подавати можна зі сметаною, медом чи варенням. Сподобається навіть найкапризнішим гурманам, передають Патріоти України.

Сирники у мікрохвильовій печі

Інгредієнти:

  • 0,5 кг сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. (без гірки) кукурудзяного крохмалю
  • 1 щіпка харчової соди
  • Сіль на кінчику ножа

Спосіб приготування:

Продукти для сирників краще вийняти з холодильника заздалегідь, щоб вони трохи прогрілися, тоді готова страва вийде пишнішою. Помістіть у глибоку миску сир, яйця, сіль та цукор. Збийте занурювальним блендером до однорідності.

Просійте через ситечко кукурудзяний крохмаль разом із содою. Всипте в ємність із сирно-яєчною масою. Ще раз збийте блендером.Розкладіть суміш за силіконовими формами. Трохи утрамбуйте та вирівняйте поверхню ложкою. Поставте наповнені сирною масою форми в мікрохвильову піч. При потужності 800 Вт час приготування становитиме рівно три хвилини.

Дайте готовим сирникам постояти пару хвилин, потім витягніть з форм і розкладіть по тарілках. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді. Смачного!

Чому вершкове масло набуває неприємного запаху - поширена помилка у зберіганні

середа, 4 червень 2025, 11:08

Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати манну крупу перед приготуванням

середа, 4 червень 2025, 10:07

Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...