Радість для душі, ока та тіла: Рецепт різдвяного печива з шоколадом

Різдвяне печиво з шоколадом – чудовий варіант для святкового столу, або до сніданку. Особливо смачно з молоком, як у рекламі.

Щодо шоколаду, обирайте свій улюблений: молочний або чорний. Також можна взяти з горішками чи родзинками. Якщо у вас є термостабільний шоколад – чудово. Під час випікання він збереже свою форму та не розтечеться.

Рецепт шоколадного печива

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 15 – 20 штук

Приготування:

  • Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якло. Збиваємо його з цукром до білої помадки.
  • Додаємо яйця та все разом знову збиваємо.
  • Висипаємо просіяне борошно, розпушувач та шоколадну крихту.
  • Викладаємо на пергамент кульки з печива і відправляємо в морозилку на 15 хвилин.
  • Випікаємо в розігрітій духовці до 190 градусів 15 – 20 хвилин. Час залежить від розміру печива.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з улюбленим напоєм.

Розставлено крапки над "і": Коли краще чистити зуби - до чи після сніданку

понеділок, 25 серпень 2025, 19:12

Багато хто щодня замислюється: коли краще чистити зуби - одразу після пробудження чи після сніданку? Виявляється, однозначної відповіді немає, передають Патріоти України. Дентологи радять чистити зуби після прийому їжі, щоб видалити залишки їжі та цукр...

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...