Радість для душі, ока та тіла: Рецепт різдвяного печива з шоколадом

Різдвяне печиво з шоколадом – чудовий варіант для святкового столу, або до сніданку. Особливо смачно з молоком, як у рекламі.

Щодо шоколаду, обирайте свій улюблений: молочний або чорний. Також можна взяти з горішками чи родзинками. Якщо у вас є термостабільний шоколад – чудово. Під час випікання він збереже свою форму та не розтечеться.

Рецепт шоколадного печива

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 15 – 20 штук

Приготування:

  • Заздалегідь дістаємо вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якло. Збиваємо його з цукром до білої помадки.
  • Додаємо яйця та все разом знову збиваємо.
  • Висипаємо просіяне борошно, розпушувач та шоколадну крихту.
  • Викладаємо на пергамент кульки з печива і відправляємо в морозилку на 15 хвилин.
  • Випікаємо в розігрітій духовці до 190 градусів 15 – 20 хвилин. Час залежить від розміру печива.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з улюбленим напоєм.

Є секрет! Як приготувати овочі для вінегрету за 3 хвилини та зберегти всі вітаміни

п’ятниця, 21 березень 2025, 6:12

За цим рецептом овочі для вінегрету готуються за три хвилини, а вітаміни та інші корисні речовини не виварюються. Варіант приготування всіма улюбленої страви простий, тому він по плечу навіть новачкам, які не готували нічого складнішого за яєчню, перед...

Ніжне заварне тісто для вареників та пельменів

четвер, 20 березень 2025, 18:10

Приготуємо тісто, яке не буде приставати до рук, а на смак буде «богемним». Цей рецепт точно стане одним із ваших улюблених, а ваші гості обов‘язково попросять у вас поділитись секретом приготування м‘якого та ніжного тіста, яке просто тане в роті, пер...