
Різдвяне печиво з шоколадом – чудовий варіант для святкового столу, або до сніданку. Особливо смачно з молоком, як у рекламі.
Щодо шоколаду, обирайте свій улюблений: молочний або чорний. Також можна взяти з горішками чи родзинками. Якщо у вас є термостабільний шоколад – чудово. Під час випікання він збереже свою форму та не розтечеться.
Приготування:
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...