Печінка по-берлінськи – це класична страва німецької кухні, подається у багатьох ресторанах світу, зазначають Патріоти України та пропонують скуштувати її і вам.
Ніжна і соковита печінка, ароматні цибулеві кільця з легкою «хрустинкою» і вишуканим яблучним післясмаком.
Інгредієнти:
Печінка:
Карамелізовані яблука:
Цибулеві кільця:
При подачі, на блюдо виложити шматочки печінки, зверху цибулеві кільця та карамелізовані яблука.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...