Печінка по-берлінськи – це класична страва німецької кухні, подається у багатьох ресторанах світу, зазначають Патріоти України та пропонують скуштувати її і вам.
Ніжна і соковита печінка, ароматні цибулеві кільця з легкою «хрустинкою» і вишуканим яблучним післясмаком.
Інгредієнти:
Печінка:
Карамелізовані яблука:
Цибулеві кільця:
При подачі, на блюдо виложити шматочки печінки, зверху цибулеві кільця та карамелізовані яблука.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...