Ресторанна страва своїми руками : Соковитий чизбургер з курячими стегенцями. Рецепт від "пекельного" шефа

Чизбургер

Відтепер соковитий чизбургер ви будете готувати не гірше, ніж у наймодніших ресторанах. Страва приготована вдома стане корисним перекусом для школярів або її можна взяти з собою на роботу. Тільки спакуйте чизбургер в харчовий контейнер, щоб сік не розтікся, зазначають Патріоти України.

Рецептом соковитого чизбургера з курячими стегенцями поділився з читачами популярний шеф-кухар та ресторатор, головний суддя кулінарного реаліті-шоу Алекс Якутов.

Алекс Якутов не тільки вправно керує своїм рестораном "Публіцист", який увійшов до списку 100 найкращих ресторанів України, а й вміє готувати вишукані страви з простих інгредієнтів.

Шеф навчає кулінарії та судить на реаліті-шоу "Пекельна кухня" кухарів-аматорів та шеф-кухарів, вчить тонкощам гастрономії, молекулярної кухні та класичних страв.


Алекс Якутов / Фото Новий канал

Один раз приготувавши його вдома, ви вже не зможете зупинитися, щоб не повторити ще раз.

Рецепт чизбургера з курячими стегенцями

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Чизбургер з курятиною / Фото Новий каналІнгредієнти:

Приготування:

  1. Для приготування майонезу ретельно подрібніть кріп.
  1. Змішайте жовток, гірчицю, олію, сіль, перець та кріп. Збийте міксером до загущування.
  1. Курячі стегна пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, чорний мелений перець, кріп.
  1. Сформуйте котлету та обсмажте на сковорідці з обох сторін.
  1. Змастіть одну частинку булки майонезом, а другу кетчупом. На майонез покладіть котлету. На неї – шматок сиру, щоб розплавився. Далі – листя салату та кружальце помідора. Накрийте другою половиною булочки.
  2. Апетитний та соковитий чизбургер готовий. Смачного!

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...