
Це вишукана, але не така вже складна в приготуванні страва здивує гостей і дуже прикрасить новорічний стіл, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти на 4 порції:
Приготування
Промити мідії та переконатися, що всі вони закриті. У каструлю закинути мідії та налити догори води (обов'язково чистою, відфільтрованою), а також вино. Накрити кришкою і варити мідії доти, доки вони не розкриються. Коли мідії розкрилися, виловити їх із каструлі та очистити м'ясо від раковин.
У каструлю налити 3 склянки води, додати рибний бульйонний кубик і варити близько 4 хвилин.
Моркву та селеру нарізати маленькими кубиками і закинути до каструлі. Потім додати вершки, мідії, каєнський перець за смаком і варити до готовності овочів.
Порада: можна зберегти деякі мушлі і використовувати їх як прикрасу для супу перед подаванням на стіл. Суп подавати зі скибочкою хліба, посипавши зверху дрібно нарізаною петрушкою.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...