Ресторанна страва зі звичних продуктів: Популярна кулінарка поділилася вишуканим рецептом із кількою

Ми звикли їсти кільку тільки на бутерброді або просто в прикуску з хлібом. Але з такою банальною рибою може вийти повноцінна страва, яка гідна навіть ресторану. Потрібно просто поєднати цей продукт з правильними інгредієнтами. Ідеєю приготування гречаної галети з кількою та яйцем поділилась відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • гречане борошно – 100 г
  • пшеничне борошно – 60 г
  • яйця – 2 шт
  • молоко – 200 мл
  • мінеральна газована вода – 200 мл
  • сіль – дрібка
  • цукор – дрібка
  • рослинна олія – 2 ст. л
  • яйця (для яєшні) – 1 шт
  • кілька в олії – 50 г
  • твердий сир – 50 г

Спосіб приготування:

1. Приготувати галету – гречаний слинець: змішати 2 вида борошна.

2. Додати 2 яйця і половину молока від всієї кількості, вимішати вінчиком.

3. Поступово влити решту молока і воду.

4. Додати сіль, цукор і рослинну олію.

5. Посмажити галету перевертаючи. Гречані млинці містять мало глютену, тому легко рвуться.

6. На середину млинця насипати тертий сир.

7. Загорнути краї до центру.

8. Посмажити яєчню, щоб жовток залишився рідким.

9. Тоді викласти в такій послідовності: млинець — на тарілку, яєчню — на млинець, рибку — на яєшню.

Смачна піца за 5 хвилин без тіста - це реально! Розповідаємо, з чого приготувати

п’ятниця, 3 лютий 2023, 16:12

Піца - найпростіша страва з тіста, яку можна готувати з різними начинками. Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти, а замість тіста - простий лаваш, передають Патріоти України. Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачної піц...

Скільки яєць додати в сирники, щоб вони тримали форму - поради та рецепт

п’ятниця, 3 лютий 2023, 15:56

Найкраща, корисна та смачна страва для сніданку -сирники, основою для яких є сир. Для оригінального смаку варто додати родзинки, цедру цитрусових, а подавати їх можна зі сметаною, згущеним молоком, джемом, передають Патріоти України. Кулінар Анатолій Д...