Ресторанна страва зі звичних продуктів: Популярна кулінарка поділилася вишуканим рецептом із кількою

Ми звикли їсти кільку тільки на бутерброді або просто в прикуску з хлібом. Але з такою банальною рибою може вийти повноцінна страва, яка гідна навіть ресторану. Потрібно просто поєднати цей продукт з правильними інгредієнтами. Ідеєю приготування гречаної галети з кількою та яйцем поділилась відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • гречане борошно – 100 г
  • пшеничне борошно – 60 г
  • яйця – 2 шт
  • молоко – 200 мл
  • мінеральна газована вода – 200 мл
  • сіль – дрібка
  • цукор – дрібка
  • рослинна олія – 2 ст. л
  • яйця (для яєшні) – 1 шт
  • кілька в олії – 50 г
  • твердий сир – 50 г

Спосіб приготування:

1. Приготувати галету – гречаний слинець: змішати 2 вида борошна.

2. Додати 2 яйця і половину молока від всієї кількості, вимішати вінчиком.

3. Поступово влити решту молока і воду.

4. Додати сіль, цукор і рослинну олію.

5. Посмажити галету перевертаючи. Гречані млинці містять мало глютену, тому легко рвуться.

6. На середину млинця насипати тертий сир.

7. Загорнути краї до центру.

8. Посмажити яєчню, щоб жовток залишився рідким.

9. Тоді викласти в такій послідовності: млинець — на тарілку, яєчню — на млинець, рибку — на яєшню.

Як кава впливає на сон? Ці факти можуть здивувати

понеділок, 1 грудень 2025, 9:44

Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...

Смакота! Як приготувати відмінну смажену рибу зі скоринкою

неділя, 30 листопад 2025, 23:10

Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...