Ресторанна страва зі звичних продуктів: Популярна кулінарка поділилася вишуканим рецептом із кількою

Ми звикли їсти кільку тільки на бутерброді або просто в прикуску з хлібом. Але з такою банальною рибою може вийти повноцінна страва, яка гідна навіть ресторану. Потрібно просто поєднати цей продукт з правильними інгредієнтами. Ідеєю приготування гречаної галети з кількою та яйцем поділилась відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • гречане борошно – 100 г
  • пшеничне борошно – 60 г
  • яйця – 2 шт
  • молоко – 200 мл
  • мінеральна газована вода – 200 мл
  • сіль – дрібка
  • цукор – дрібка
  • рослинна олія – 2 ст. л
  • яйця (для яєшні) – 1 шт
  • кілька в олії – 50 г
  • твердий сир – 50 г

Спосіб приготування:

1. Приготувати галету – гречаний слинець: змішати 2 вида борошна.

2. Додати 2 яйця і половину молока від всієї кількості, вимішати вінчиком.

3. Поступово влити решту молока і воду.

4. Додати сіль, цукор і рослинну олію.

5. Посмажити галету перевертаючи. Гречані млинці містять мало глютену, тому легко рвуться.

6. На середину млинця насипати тертий сир.

7. Загорнути краї до центру.

8. Посмажити яєчню, щоб жовток залишився рідким.

9. Тоді викласти в такій послідовності: млинець — на тарілку, яєчню — на млинець, рибку — на яєшню.

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...