Ми звикли їсти кільку тільки на бутерброді або просто в прикуску з хлібом. Але з такою банальною рибою може вийти повноцінна страва, яка гідна навіть ресторану. Потрібно просто поєднати цей продукт з правильними інгредієнтами. Ідеєю приготування гречаної галети з кількою та яйцем поділилась відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Приготувати галету – гречаний слинець: змішати 2 вида борошна.
2. Додати 2 яйця і половину молока від всієї кількості, вимішати вінчиком.
3. Поступово влити решту молока і воду.
4. Додати сіль, цукор і рослинну олію.
5. Посмажити галету перевертаючи. Гречані млинці містять мало глютену, тому легко рвуться.
6. На середину млинця насипати тертий сир.
7. Загорнути краї до центру.
8. Посмажити яєчню, щоб жовток залишився рідким.
9. Тоді викласти в такій послідовності: млинець — на тарілку, яєчню — на млинець, рибку — на яєшню.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...
Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...