
Цей рецепт із серії хитрих страв: не встигнеш озирнутися, а на столі — смакота! Вид, смак і аромат якої можуть змагатися з ресторанним меню. Цей рецепт виручає, коли раптом випадково приходять гості, радять Патріоти України.
1. Влити вершки в каструлю, додати подрібнений часник і чебрець. Довести до кипіння, але не кип’ятити.
2. Викласти гриби в форму для запікання, посолити і поперчити, покласти між ними шматочки вершкового масла, скропити зверху оливковою олією.
3. Залити гриби приготованим вершковим соусом, запекти в розігрітій до 180°С духовці (близько 30 хвилин).
4. Вийняти з духовки, посипати тертим сиром, запікати ще 5 хвилин. Смачного!
Гречка залишається одним із найкорисніших продуктів у раціоні, і фахівці підтверджують: регулярне її вживання здатне помітно змінити роботу організму. Завдяки високому вмісту білка, клітковини, мінералів та антиоксидантів вона позитивно впливає на обмі...
Кислі мандарини взимку – звична проблема, навіть коли плоди виглядають ідеально. Часто вони потрапляють на полиці недозрілими, тому мають яскравий аромат, але недостатньо солодкий смак. Викидати їх не потрібно, адже є прості способи покращити смак уже ...