За цим рецептом печінка дуже апетитна. У французькому стилі вона готується з сиром та овочами. Рецепт доступний, а рівень смаку найвищий, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Печінку треба почистити, помити та нарізати на шматки завтовшки 1 см.Змішати потрібно борошно, сіль та перець. В окрему тарілку збийте яйця з сіллю. Це підготовчі роботи.
Тепер кожен шматочок печінки треба запанірувати в борошні, потім занурити яйце та обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією по хвилині з кожної сторони. Довше не смажте, бо печінка пересушиться. Викладіть печінку в форму для запікання.
Натріть моркву, сир та наріжте цибулю. Тепер обсмажте цибулю до прозорості.ю а моркву до готовності. Коренеплоди перемішайте зі сметаною.
Овочі викладіть на кожен шматок печінки. Посипте тертим сиром. А тепер відправляйте в духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Смачного!
Голубці – це страва, яка славиться гармонійним поєднанням смаків різних продуктів. При приготуванні вона наповнює дім приємними ароматами, але інколи результат може розчарувати через сухість страви. Це може бути пов'язано з певними помилками в приготув...
Приготування рибного бульйону простіше, ніж м’ясного. Він вариться набагато швидше. Але зробити його прозорим та смачним теж треба вміти. Є певні нюанси. Про них читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування бульйону можна викори...