Приготуйте на вечерю апетитні курячі крильця в соєво-медовому соусі з азійським соусом кімчі. Ця страва полонить серця ваших рідних. Якщо вам набридло готувати відварні макарони на вечерю, пропонуємо вам справжню азійську страву – курячі крильця з соусом кімчі. Вона надзвичайно легка у приготуванні, вам залишиться час на себе, радять Патріоти України.
Смачним та доречним гарніром до страви буде відварений рис.
Рецепт кімчі з курячими крильцями
Час: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячі крильця до готовності (упродовж 15 – 20 хвилин).
Паралельно відваріть в підсоленій воді рис (протягом 20 – 25 хвилин).
Готові крильця перекладіть на таріль і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею та кунжутом.
Подавайте страву до столу з рисом та кімчі. Смачного!
Якщо ви не хочете купувати магазинний кімчі, ми підготували для вас рецепт домашнього. Візьміть до уваги, що кімчі потрібно готувати заздалегідь, адже процес ферментації триває 2 – 3 дні.
Рецепт азійського кімчі
Час: 2 – 3 дні
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Надріжте качан пекінської капусти з боку плодоніжки й розірвіть руками навпіл. У кожної половинки зріжте кілька сантиметрів основи. (Важливо: листя капусти має залишитися на плодоніжці, щоб триматися купи.)
Посоліть капусту поміж листя.
Перекладіть капусту до миски й залийте водою, щоб вона повністю вкривала половинки качана.
Залиште капусту у воді на 2 години. Не забувайте перевертати її кожні 30 хвилин.
В окремій посудині розведіть у воді рисове борошно. Перелийте суміш до сотейника й варіть на маленькому вогні 10 хвилин.
Додайте цукор, перемішайте й зніміть із плити.
До охолодженого рисового киселю додайте:
рибний соус,
подрібнений часник,
цибулю,
імбир,
креветки та червоний перець.
Перемішайте всі інгредієнти соусу ложкою до однорідної консистенції.
Наріжте соломкою моркву та дайкон, а зелену цибулю – кільцями. Відправте все до соусу й перемішайте.
Промийте капусту у воді й розріжте половинки на четвертинки. Зріжте біля основи 1 – 2 сантиметри.
Змажте кожен листок капусти соусом і складіть вдвічі. Викладіть їх щільно один до одного в посудині з кришкою.
Залиште кімчі ферментуватися при кімнатній температурі на 2 дні.
Готове кімчі зберігайте в холодильнику в герметичному контейнері. Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...