Родина буде у захваті: Рецепт апетитних курячих крилець із соусом у азійському стилі

Приготуйте на вечерю апетитні курячі крильця в соєво-медовому соусі з азійським соусом кімчі. Ця страва полонить серця ваших рідних. Якщо вам набридло готувати відварні макарони на вечерю, пропонуємо вам справжню азійську страву – курячі крильця з соусом кімчі. Вона надзвичайно легка у приготуванні, вам залишиться час на себе, радять Патріоти України.

Смачним та доречним гарніром до страви буде відварений рис.

Рецепт кімчі з курячими крильцями

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячі крильця до готовності (упродовж 15 – 20 хвилин).
  2. Паралельно відваріть в підсоленій воді рис (протягом 20 – 25 хвилин).
  3. Готові крильця перекладіть на таріль і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею та кунжутом.
  4. Подавайте страву до столу з рисом та кімчі. Смачного!

Якщо ви не хочете купувати магазинний кімчі, ми підготували для вас рецепт домашнього. Візьміть до уваги, що кімчі потрібно готувати заздалегідь, адже процес ферментації триває 2 – 3 дні.

Рецепт азійського кімчі

  • Час: 2 – 3 дні
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Надріжте качан пекінської капусти з боку плодоніжки й розірвіть руками навпіл. У кожної половинки зріжте кілька сантиметрів основи. (Важливо: листя капусти має залишитися на плодоніжці, щоб триматися купи.)
  2. Посоліть капусту поміж листя.
  3. Перекладіть капусту до миски й залийте водою, щоб вона повністю вкривала половинки качана.
  4. Залиште капусту у воді на 2 години. Не забувайте перевертати її кожні 30 хвилин.
  5. В окремій посудині розведіть у воді рисове борошно. Перелийте суміш до сотейника й варіть на маленькому вогні 10 хвилин.
  6. Додайте цукор, перемішайте й зніміть із плити.
  7. До охолодженого рисового киселю додайте:
  • рибний соус,
  • подрібнений часник,
  • цибулю,
  • імбир,
  • креветки та червоний перець.
  1. Перемішайте всі інгредієнти соусу ложкою до однорідної консистенції.
  2. Наріжте соломкою моркву та дайкон, а зелену цибулю – кільцями. Відправте все до соусу й перемішайте.
  3. Промийте капусту у воді й розріжте половинки на четвертинки. Зріжте біля основи 1 – 2 сантиметри.
  4. Змажте кожен листок капусти соусом і складіть вдвічі. Викладіть їх щільно один до одного в посудині з кришкою.
  5. Залиште кімчі ферментуватися при кімнатній температурі на 2 дні.
  6. Готове кімчі зберігайте в холодильнику в герметичному контейнері. Смачного!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...