Сьогодні пропонуємо приготувати картоплю. Рецепт дуже нестандартний, але досить простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Картоплю відварюємо в мундирі, очищаємо і мнемо в пюре. Додаємо одне яйце, борошно, сіль і перемішуємо до однорідності.
Перекладаємо в кондитерський мішок або просто пакет. Відрізаємо куточок. На деко, застелене пергаментом, видавлюємо по спіралі картопляну масу у вигляді «гніздечка».
Сир натираємо на великій тертці. Змішуємо зі сметаною, Рікоттою і яйцем. Перемішуємо до однорідності.
Викладаємо на картопляний «кошик», приблизно по столовій ложці начинки. Змащуємо збитим яйцем. І відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Як бачите все просто і дуже смачно! Треба виписати премію, тому хто придумав таке. Смачного!
Яйця - дуже цінний та смачний продукт. Їх можна їсти в будь-якому вигляді, а також додавати у випічку, млинці, котлети, салати. Найважливіше - готувати яйця так, щоб жовток був рідким - продукт буде найбільш корисним, передають Патріоти України. Кожен ...
Куряче м'ясо є дуже бюджетним, простим у приготуванні та смачним продуктом, який може бути основою для приготування бульйону, супу, салатів, котлет, відбивних. Дуже важливо – вибрати якісний продукт, краще використовувати не магазинний продукт для приг...