Скільки б рецептів піци не існувало, а в кожної господині є свій улюблений. Ось один з них, який може стати фаворитом у вашому записнику, передають Патріоти України.
Для тіста треба:
250 г молока
25 г свіжих дріжджів
2 яйця
1/3 склянки цукру
1 ч. л. солі
50 г вершкового масла
3,5 склянки борошна
Розчиніть дріжджі у теплому молоці. Суміш молока і дріжджів з‘єднайте з 2 склянками просіяного борошна. Додайте розтоплене масло і сіль.
Після цього збийте яйця з цукром та з‘єднайте з готовою сумішшю.
Замісіть негусте тісто.
Поставте тісто у теплому місці, щоб підійшло. А тим часом підготуйте начинку.
Для начинки можна взяти все, що любите: гриби, підсмажене куряче філе, ковбасу, шинку, сир, помідори чи перець. Томатний соус або кетчуп вам знадобиться, щоб змастити тісто.
Коли тісто підійде, додайте ще склянку борошна, яка залишилася. Гарно вимісіть і викладіть на деко. Якщо любите тоненьку піцу, можете розділити тісто на дві частини і у вас вийде дві піци.
Змастіть тісто соусом чи кетчупом, викладіть начинку і поставте у розігріту до 180
градусів духовку на хвилин 20-25. Коли піца буде готова, затрусіть її тертим сиром і поставте на 2 хвилини у гарячу вимкнену духовку, щоб сир розплавився.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...