Запечена курочка з картоплею - класика кулінарії. Але і її можна приготувати по-новому і оригінально. Ми пропонуємо вам рецепт, який нагодує всю вашу сім’ю. До речі, виходить дуже недорого, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Картоплю очистіть від шкірки і помийте. Поріжте її на тоненькі кружальця товщиною 2-3 мм. Покладіть порізану картоплю в миску і додайте хмелі-сунелі, пів порції сметани і посоліть. Перемішайте і складіть в форму.
З цибулини знімаємо лушпиння і нарізаємо на тонкі кільця. Викладаємо на картоплю.
Увімкніть духовку на 200 °, щоб розігрілася.
Ніжки вимийте, висушіть, посоліть і додайте каррі. Змастіть кожну ніжку сметаною. Викладіть їх на цибулю з картоплею.
Розміщуємо страву в духовку приблизно на 20 хвилин. Коли ніжки підрум’яняться зверху, витягніть страву, переверніть ніжки на інший бік і поверніть в духовку ще приблизно на 20 хвилин. Смачного!
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...