Запечена курочка з картоплею - класика кулінарії. Але і її можна приготувати по-новому і оригінально. Ми пропонуємо вам рецепт, який нагодує всю вашу сім’ю. До речі, виходить дуже недорого, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Картоплю очистіть від шкірки і помийте. Поріжте її на тоненькі кружальця товщиною 2-3 мм. Покладіть порізану картоплю в миску і додайте хмелі-сунелі, пів порції сметани і посоліть. Перемішайте і складіть в форму.
З цибулини знімаємо лушпиння і нарізаємо на тонкі кільця. Викладаємо на картоплю.
Увімкніть духовку на 200 °, щоб розігрілася.
Ніжки вимийте, висушіть, посоліть і додайте каррі. Змастіть кожну ніжку сметаною. Викладіть їх на цибулю з картоплею.
Розміщуємо страву в духовку приблизно на 20 хвилин. Коли ніжки підрум’яняться зверху, витягніть страву, переверніть ніжки на інший бік і поверніть в духовку ще приблизно на 20 хвилин. Смачного!
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...