Рецепт картоплі, запеченої в духовці з м'ясом та овочами: "Чоловік вас просто зацілує", - запевняє шановне жіноцтво відома кулінар

Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка регулярно радує рецептами страв нашвидкуруч і з простих продуктів, запропонувала варіант ситної вечері — запечену в духовці картоплю з м'ясом. «Смачна домашня вечеря… Чоловік вас зацілує», — обіцяє блогер, зазначають Патріоти України.

Картопля, запечена в духовці з м'ясом та овочами

  • Картопля — 1 кг;
  • Сметана — 190 г;
  • М'ясо — 500 г;
  • Горошок свіжоморожений — 5−7 ст.л.;
  • Кукурудза консервована — 3 ст.л.;
  • Гірчиця — 3 ч.л.;
  • Олія.
Картоплю зварити в мундирі до напівготовності, очистити і нарізати, побризкати олією.
М'ясо нарізати, змішати з горошком та кукурудзою, сметаною, гірчицею, посолити.
Деко змастити олією, спочатку викласти картоплю, на неї м'ясо-овочеву суміш.
Запікати при 200 градусах 30−35 хвилин.


Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...