
Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка регулярно радує рецептами страв нашвидкуруч і з простих продуктів, запропонувала варіант ситної вечері — запечену в духовці картоплю з м'ясом. «Смачна домашня вечеря… Чоловік вас зацілує», — обіцяє блогер, зазначають Патріоти України.
Картопля, запечена в духовці з м'ясом та овочами
Картоплю зварити в мундирі до напівготовності, очистити і нарізати, побризкати олією.
- Картопля — 1 кг;
- Сметана — 190 г;
- М'ясо — 500 г;
- Горошок свіжоморожений — 5−7 ст.л.;
- Кукурудза консервована — 3 ст.л.;
- Гірчиця — 3 ч.л.;
- Олія.
М'ясо нарізати, змішати з горошком та кукурудзою, сметаною, гірчицею, посолити.
Деко змастити олією, спочатку викласти картоплю, на неї м'ясо-овочеву суміш.
Запікати при 200 градусах 30−35 хвилин.
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...