Рецепт картоплі, запеченої в духовці з м'ясом та овочами: "Чоловік вас просто зацілує", - запевняє шановне жіноцтво відома кулінар

Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка регулярно радує рецептами страв нашвидкуруч і з простих продуктів, запропонувала варіант ситної вечері — запечену в духовці картоплю з м'ясом. «Смачна домашня вечеря… Чоловік вас зацілує», — обіцяє блогер, зазначають Патріоти України.

Картопля, запечена в духовці з м'ясом та овочами

  • Картопля — 1 кг;
  • Сметана — 190 г;
  • М'ясо — 500 г;
  • Горошок свіжоморожений — 5−7 ст.л.;
  • Кукурудза консервована — 3 ст.л.;
  • Гірчиця — 3 ч.л.;
  • Олія.
Картоплю зварити в мундирі до напівготовності, очистити і нарізати, побризкати олією.
М'ясо нарізати, змішати з горошком та кукурудзою, сметаною, гірчицею, посолити.
Деко змастити олією, спочатку викласти картоплю, на неї м'ясо-овочеву суміш.
Запікати при 200 градусах 30−35 хвилин.


Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...