Любителям рибних страв хочемо порадити простий і смачний варіант запікання риби, зазначають Патріоти України.
інгредієнти
А тепер я більш детально розповім про приготування цієї страви:
Свіжоморожену рибу (я віддаю перевагу скумбрії) ріжемо невеликими шматочками.
Беремо поглиблену миску, додаємо туди спеції для риби (на ваш смак), потім поміщаємо рибні шматочки і обвалюємо їх в приправах.
Ставимо страву в холодильник хоча б на годинку.
Поки риба просочується спеціями – чистимо і нарізаємо цибулю півкільцями.
Лимон ріжемо невеликими тоненькими шматочками. Коли рибка досить просочилася, то відправляємо її в рукав, а потім викладаємо на неї кільця цибулі та лимонні дольки.
У розігріту до 180 ° С духовку ставимо нашу страву на хвилин 40.
Якщо ви любите прикрашати страви зеленню – то можете посипати рибу дрібно нарізаною зеленню.
Тільки не псуйте її різними невідповідними соусами і гарнірами, які можуть зіпсувати весь смак страви. До даної вечері добре підійде келих білого вина. Насолоджуйтеся прекрасним смаком скумбрії і діліться враженнями і рецептом зі своїми близькими.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...