Рецепт найсмачнішої запеченої скумбрії в світі! Так роблять справжні господині!

Любителям рибних страв хочемо порадити простий і смачний варіант запікання риби, зазначають Патріоти України.

інгредієнти

  • Скумбрія 2 шт.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Майонез 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Лимон 1 шт.

А тепер я більш детально розповім про приготування цієї страви:

Свіжоморожену рибу (я віддаю перевагу скумбрії) ріжемо невеликими шматочками.

Беремо поглиблену миску, додаємо туди спеції для риби (на ваш смак), потім поміщаємо рибні шматочки і обвалюємо їх в приправах.

Ставимо страву в холодильник хоча б на годинку.

Поки риба просочується спеціями – чистимо і нарізаємо цибулю півкільцями.

Лимон ріжемо невеликими тоненькими шматочками. Коли рибка досить просочилася, то відправляємо її в рукав, а потім викладаємо на неї кільця цибулі та лимонні дольки.

У розігріту до 180 ° С духовку ставимо нашу страву на хвилин 40.

Якщо ви любите прикрашати страви зеленню – то можете посипати рибу дрібно нарізаною зеленню.

Тільки не псуйте її різними невідповідними соусами і гарнірами, які можуть зіпсувати весь смак страви. До даної вечері добре підійде келих білого вина. Насолоджуйтеся прекрасним смаком скумбрії і діліться враженнями і рецептом зі своїми близькими.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...