Рецепт найсмачнішої запеченої скумбрії в світі! Так роблять справжні господині!

Любителям рибних страв хочемо порадити простий і смачний варіант запікання риби, зазначають Патріоти України.

інгредієнти

  • Скумбрія 2 шт.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Майонез 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Лимон 1 шт.

А тепер я більш детально розповім про приготування цієї страви:

Свіжоморожену рибу (я віддаю перевагу скумбрії) ріжемо невеликими шматочками.

Беремо поглиблену миску, додаємо туди спеції для риби (на ваш смак), потім поміщаємо рибні шматочки і обвалюємо їх в приправах.

Ставимо страву в холодильник хоча б на годинку.

Поки риба просочується спеціями – чистимо і нарізаємо цибулю півкільцями.

Лимон ріжемо невеликими тоненькими шматочками. Коли рибка досить просочилася, то відправляємо її в рукав, а потім викладаємо на неї кільця цибулі та лимонні дольки.

У розігріту до 180 ° С духовку ставимо нашу страву на хвилин 40.

Якщо ви любите прикрашати страви зеленню – то можете посипати рибу дрібно нарізаною зеленню.

Тільки не псуйте її різними невідповідними соусами і гарнірами, які можуть зіпсувати весь смак страви. До даної вечері добре підійде келих білого вина. Насолоджуйтеся прекрасним смаком скумбрії і діліться враженнями і рецептом зі своїми близькими.

Один продукт з кухні збереже сир свіжим надовго - перевірено експертами

понеділок, 21 липень 2025, 18:30

Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...

Чому шашлик виходить сухим: ТОП-5 основних помилок, які псують м’ясо

понеділок, 21 липень 2025, 16:50

Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...