Рецепт приголомшливо ніжної скумбрії з яєчно-сирною начинкою

Якщо ви не знаєте яку рибу приготувати на святковий стіл або сімейну вечерю, то ми пропонуємо скумбрію. Це ідеальний варіант, як для свята, так і для звичайного обіду. Така рибка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і сподобається всім без винятку, зазначають Патріоти України.

Які інгредієнти потрібні:

  • Скумбрія – три штуки;
  • Спеції, сіль в залежності від смаку;
  • Лимон;
  • Сир твердий – 80 г;
  • Яйця – три штуки;
  • Гірчиця – одна ч. ложка;
  • Зелень.

Переходимо до приготування скумбрії

Очистіть скумбрію від всього зайвого (голова, хвіст, нутрощі, чорна плівка). Помийте і просушіть одноразовими рушниками. Зробіть кілька надрізів по діагоналі.

Далі посоліть рибу всередині і зовні, а також натріть чорним перцем і збризніть соком лимона.

Яйця зваріть, очистіть і натріть за допомогою терки. Так само зробіть з сиром.

З’єднайте інгредієнти, додайте гірчицю і перемішайте. Додайте цедру лимона, трохи соку і посічену зелень. Ще раз перемішайте.

Скумбрію викладіть на фольгу і нафаршіруйте начинкою. Загорніть кожну рибку в фольгу і покладіть на деко. Помістіть в духовку на 20-25 хвилин. Температура запікання – 180 °. Смачного!

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...