
Якщо ви не знаєте яку рибу приготувати на святковий стіл або сімейну вечерю, то ми пропонуємо скумбрію. Це ідеальний варіант, як для свята, так і для звичайного обіду. Така рибка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і сподобається всім без винятку, зазначають Патріоти України.
Які інгредієнти потрібні:
Очистіть скумбрію від всього зайвого (голова, хвіст, нутрощі, чорна плівка). Помийте і просушіть одноразовими рушниками. Зробіть кілька надрізів по діагоналі.
Далі посоліть рибу всередині і зовні, а також натріть чорним перцем і збризніть соком лимона.
Яйця зваріть, очистіть і натріть за допомогою терки. Так само зробіть з сиром.
З’єднайте інгредієнти, додайте гірчицю і перемішайте. Додайте цедру лимона, трохи соку і посічену зелень. Ще раз перемішайте.
Скумбрію викладіть на фольгу і нафаршіруйте начинкою. Загорніть кожну рибку в фольгу і покладіть на деко. Помістіть в духовку на 20-25 хвилин. Температура запікання – 180 °. Смачного!
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...