Рецепт приголомшливо ніжної скумбрії з яєчно-сирною начинкою

Якщо ви не знаєте яку рибу приготувати на святковий стіл або сімейну вечерю, то ми пропонуємо скумбрію. Це ідеальний варіант, як для свята, так і для звичайного обіду. Така рибка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і сподобається всім без винятку, зазначають Патріоти України.

Які інгредієнти потрібні:

  • Скумбрія – три штуки;
  • Спеції, сіль в залежності від смаку;
  • Лимон;
  • Сир твердий – 80 г;
  • Яйця – три штуки;
  • Гірчиця – одна ч. ложка;
  • Зелень.

Переходимо до приготування скумбрії

Очистіть скумбрію від всього зайвого (голова, хвіст, нутрощі, чорна плівка). Помийте і просушіть одноразовими рушниками. Зробіть кілька надрізів по діагоналі.

Далі посоліть рибу всередині і зовні, а також натріть чорним перцем і збризніть соком лимона.

Яйця зваріть, очистіть і натріть за допомогою терки. Так само зробіть з сиром.

З’єднайте інгредієнти, додайте гірчицю і перемішайте. Додайте цедру лимона, трохи соку і посічену зелень. Ще раз перемішайте.

Скумбрію викладіть на фольгу і нафаршіруйте начинкою. Загорніть кожну рибку в фольгу і покладіть на деко. Помістіть в духовку на 20-25 хвилин. Температура запікання – 180 °. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...