
Інгредієнти:
- Гусак — 1 шт.;
- Яблука — 5−6 шт.;
- Лимон — 1 шт.;
- Базилік, біле вино, спеції, зелень — за смаком.
Приготування:
- Птаха обскубти і розпорошити, промити і обсушити рушником.
- Помити яблука, лимон нарізати шматочками.
- Гуся натерти спеціями, сіллю, перцем та базиліком. Всередину тушки покласти яблука та лимон.
- Зашити, залишивши маленький отвір, у який вливається вино. Після цього повністю закрити тушку.
- Птаха збризнути вином і загорнути у фольгу, щоб вона не дозволяла витікати жиру.
- Помістити у розігріту до 170 градусів духовку на 1,5 години. Відкрити фольгу і дати тушці підрум'яниться ще 30 хвилин.
- Готового гусака прикрасити зеленню та яблуками.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...