Рецепт салату з куркою та печерицями: Смакота до святкового столу

Така страва — завжди вдала ідея до святкового столу, тим паче гриби ідеально поєднуються як з овочами, так і з м’ясом, пояснює фудблогерка Вікторія Ісаєнко.

Інгредієнти:

кукурудза — 1 банка

печериці — 250 г,

курка — 450 г

огірки — 200−250 г

яйця — 4 шт.

зелень (кріп/зелена цибуля) — до смаку

спеції: сіль, перець — за смаком

сметана або майонез

гірчиця

олія

Приготування

Курку (філе, але краще м"ясо зі стегна) відварити з лавровим листочком і перцем горошком в підсоленій воді. Яйця теж відварити. Печериці помити, порізати й підсмажити в невеликій кількості олії до золотистості. Кукурудзу процідити. Курку, яйця, огірки порізати. Для заправки змішати сметану з гірчицею, спеціями та дрібно порізаною зеленню. Все перемішати та смакувати.

Є секрет! Кулінарний лайфхак, щоб пельмені не розвалювалися під час варіння

четвер, 10 жовтень 2024, 16:14

Деякі люди готують пельмені самостійно, інші — купують готові в магазині. Однак під час приготування і домашні, і магазинні вироби із фаршем можуть розпадатися. Щоб цього уникнути, можна використовувати перевірений лайфхак, передають Патріоти України. ...

Не всі пательні підходять: Названо помилки при приготуванні яєшні, про які ви могли не знати

четвер, 10 жовтень 2024, 13:00

Здавалося б, яйця вміють готувати навіть ті люди, які не мають жодного відношення до кулінарії. Але це далеко не так. Щоб продукт вийшов дійсно вдалим за смаком та зовнішнім виглядом потрібно знати декілька важливих нюансів, передають Патріоти України....