Рецепт салату з куркою та печерицями: Смакота до святкового столу

Така страва — завжди вдала ідея до святкового столу, тим паче гриби ідеально поєднуються як з овочами, так і з м’ясом, пояснює фудблогерка Вікторія Ісаєнко.

Інгредієнти:

кукурудза — 1 банка

печериці — 250 г,

курка — 450 г

огірки — 200−250 г

яйця — 4 шт.

зелень (кріп/зелена цибуля) — до смаку

спеції: сіль, перець — за смаком

сметана або майонез

гірчиця

олія

Приготування

Курку (філе, але краще м"ясо зі стегна) відварити з лавровим листочком і перцем горошком в підсоленій воді. Яйця теж відварити. Печериці помити, порізати й підсмажити в невеликій кількості олії до золотистості. Кукурудзу процідити. Курку, яйця, огірки порізати. Для заправки змішати сметану з гірчицею, спеціями та дрібно порізаною зеленню. Все перемішати та смакувати.

Ви могли це знати! Чому не можна викладати щойно зварені яйця у холодну воду

четвер, 4 грудень 2025, 7:45

Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...

Цей простий напій знижує тиск і омолоджує шкіру - ви точно маєте додати його у раціон

четвер, 4 грудень 2025, 7:12

Українцям нагадують про простий продукт, який здатен підтримати здоров’я серця, нормалізувати тиск і забезпечити організм важливими мінералами. Йдеться про томатний сік - один із найкорисніших овочевих напоїв, який фахівці називають ідеальним союзником...