Рецепт шашлику на мінералці: Ось як швидко замаринувати м’ясо

Такий рецепт шашлику врятує в тій ситуації, коли потрібно терміново приготувати м’ясо, а часу на тривалу підготовку страви немає. Мінеральна вода є нейтральним компонентом, що сприяє розм’якшенню м’язових волокон. передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 0,5 літра мінералки;
  • 4 ріпчасті цибулини;
  • сіль;
  • чорний мелений перець;
  • мелений коріандр.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту найкраще підійде свинячий ошийок. М’ясо нарізаємо порційними шматками, до нього додаємо перець та мелений коріандр. Спеції додадуть шашлику приємного аромату і смаку. М’ясо поки не солимо.

У глибокому посуді ретельно змішуємо м’ясо і цибулю, заливаємо мінеральною водою. Важливо взяти саме сильногазовану, бульбашки газу допоможуть пом’якшити м’ясо. Залишаємо маринуватися мінімум на 4 години.

Перед тим, як нанизувати м’ясо на шампура, посоліть його.

Смачного!

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у тісто для млинців мінеральну воду

середа, 13 листопад 2024, 7:04

Сучасні домогосподарки удосконалили перевірений століттями рецепт приготування млинців. Не секрет, що в тісто деякі господині крім молока додають воду, але краще просту воду або крутий окріп замінити на мінералку. У такому разі вдасться спекти так зван...

Зменшує апетит, сприяє схудненню і не тільки: Корисні властивості лимона, про які ви могли не знати

середа, 13 листопад 2024, 6:44

Лимон – це недооцінений фрукт, який має потужний вплив на організм та може боротись із жировими відкладеними. Лимон містить половину денної норми вітаміну С, який допомагає знижувати рівень стресового гормону кортизолу, що, своєю чергою, зменшує апетит...