Рецепт шашлику на мінералці: Ось як швидко замаринувати м’ясо

Такий рецепт шашлику врятує в тій ситуації, коли потрібно терміново приготувати м’ясо, а часу на тривалу підготовку страви немає. Мінеральна вода є нейтральним компонентом, що сприяє розм’якшенню м’язових волокон. передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 0,5 літра мінералки;
  • 4 ріпчасті цибулини;
  • сіль;
  • чорний мелений перець;
  • мелений коріандр.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту найкраще підійде свинячий ошийок. М’ясо нарізаємо порційними шматками, до нього додаємо перець та мелений коріандр. Спеції додадуть шашлику приємного аромату і смаку. М’ясо поки не солимо.

У глибокому посуді ретельно змішуємо м’ясо і цибулю, заливаємо мінеральною водою. Важливо взяти саме сильногазовану, бульбашки газу допоможуть пом’якшити м’ясо. Залишаємо маринуватися мінімум на 4 години.

Перед тим, як нанизувати м’ясо на шампура, посоліть його.

Смачного!

Розставлено крапки над "і": Що їсти перед сном, щоб уникнути кошмарів

понеділок, 1 вересень 2025, 11:12

Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...

Генетика vs харчування: Названо продукт, який допомагає уникнути хвороб серця

понеділок, 1 вересень 2025, 7:14

Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...