У вихідні дні найменше всього хочеться стояти біля плити та возитися з випічкою. Але і не обов`язково це робити, адже смачний десерт можна приготувати навіть без допомоги духовки. Все, що знадобиться – 4 основних інгредієнти та хороший настрій. А вже за 5 хвилин ви будете насолоджуватися найсмачнішою шоколадною пана-котою. Рецептом шоколадно пана-коти без випічки поділилася фудблогерка Аліна Фуді на своєму Youtube-каналі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Залити желатин молоком і залишити на 1-2 хвилини, щоб желатин набряк. Потім поставити миску з желатином в миску більшого розміру з дуже гарячою водою. Залишити на 5 хвилин, за цей час желатин повністю розчиниться.
2. Подрібнити шоколад.
3. Нагріти молоко і вершки до гарячого стану, але не доводити до кипіння.
4. Залити шоколад гарячими вершками з молоком. Шоколад має повністю розтопитися.
5. Вилити масу в форму. Поставити в холодильник на 3-4 години для стабілізації.
6. За бажанням готовий десерт посипати какао.
До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України. Візьміть 1 ...
Напередодні Великодня окрім традиційної паски на полицях магазинів можна знайти панетоне та коломбу. Ця святкова випічка популярна в багатьох країнах, але її рецепт дещо відрізняється від українського, передають Патріоти України.РБК-Україна в матеріалі...