Рецепт смачнючих "кокосових" сирників від відомого дієтолога

Активний прихильник здорового харчування дієтолог Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці, зазначають Патріоти України.

Вам знадобляться:

  • куряче яйце — 2 штуки ⠀
  • сир 5−9% - 500 г ⠀
  • цукор або цукрозамінник — 20 г ⠀
  • манна крупа — 50 г ⠀
  • кокосова стружка — 60 г ⠀
  • оливкова олія — 5 мл ⠀

Приготування ⠀

Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀

Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.

Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀

Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀

Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...