
Активний прихильник здорового харчування дієтолог Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Приготування ⠀
Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀
Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.
Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀
Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀
Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...