
Активний прихильник здорового харчування дієтолог Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Приготування ⠀
Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀
Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.
Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀
Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀
Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...