Часто домогосподиням не хочеться довго стояти біля плити та готувати вечерю. Тому у такому випадку можна приготувати пиріг з капусти на сковороді. Також він готується без зайвої метушні з тістом. Рецепт пирога з капустою на сковороді опублікували у кулінарному блозі "julia_easy_kok_" в Instagram, зазначають Патріоти України.
Так, для приготування візьміть прості інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку капусту потрібно нашинкувати. Далі додайте до неї сіль та розімніть руками. Капусту залишіть постояти 10 хвилин.
Після цього насипте борошно та додайте яйця. Все перемішайте до однорідності.В кінці отримане тісто вилийте на пательню та смажте на слабкому вогні приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Додамо, що капуста багата на нерозчинну клітковину, корисну для кишечника, яка допомагає підтримувати здоров’я травної системи.
Окрім того, капуста має розчинну клітковину, яка збільшує кількість корисних бактерій у кишечнику. Ці бактерії виконують важливі функції, такі як захист імунної системи та виробництво поживних речовин, серед яких вітаміни K2 і B12.
Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...
Продукти, що практично не містять калорій (часто називають "негативно калорійними", хоча це не зовсім науково), зазвичай мають дуже низьку енергетичну цінність і складаються переважно з води, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Ос...