
Приготувати вдома ковбасу обійдеться вам зовсім недорого, а вийде таке блюдо шалено смачним. Рецептом на YouTube поділилася Галочка-кулінарочка, передають Патріоти України.
На розігріту сковороду викладіть сало з прошарком м'яса і прожарте одну хвилину, потім додайте туди дрібно нарізану цибулю. Потім покладіть туди печінку (можна взяти будь-яку). Протушкувати все разом 20 хвилин під кришкою.
В самому кінці додайте сіль і перець, а також ваші улюблені спеції. Все це в гарячому вигляді пропустіть через м'ясорубку.
До печінкової маси додайте відварну гречку, потім додайте два яйця і перемішайте. Обов'язково спробуйте на смак. У теплому вигляді начиняйте ковбасу в оболонку (вона надається в супермаркеті). Наповніть ковбасу і перев'яжіть нитками.
Потім проколіть її, щоб вийшов зайве повітря. Опустіть в підсолену воду на 10 хвилин, а потім обсмажте на сковорідці. Смачного!
Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...