Приготувати вдома ковбасу обійдеться вам зовсім недорого, а вийде таке блюдо шалено смачним. Рецептом на YouTube поділилася Галочка-кулінарочка, передають Патріоти України.
На розігріту сковороду викладіть сало з прошарком м'яса і прожарте одну хвилину, потім додайте туди дрібно нарізану цибулю. Потім покладіть туди печінку (можна взяти будь-яку). Протушкувати все разом 20 хвилин під кришкою.
В самому кінці додайте сіль і перець, а також ваші улюблені спеції. Все це в гарячому вигляді пропустіть через м'ясорубку.
До печінкової маси додайте відварну гречку, потім додайте два яйця і перемішайте. Обов'язково спробуйте на смак. У теплому вигляді начиняйте ковбасу в оболонку (вона надається в супермаркеті). Наповніть ковбасу і перев'яжіть нитками.
Потім проколіть її, щоб вийшов зайве повітря. Опустіть в підсолену воду на 10 хвилин, а потім обсмажте на сковорідці. Смачного!
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...
Низький гемоглобін (анемія) проявляється слабкістю, втомою, запамороченням, блідістю шкіри та задишкою, оскільки організм недоотримує кисень. Підняти рівень гемоглобіну може вживання деяких продуктів, багатих на залізо, передають Патріоти України. Прод...