Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт надзвичайно смачних і хрустких капустяних рулетиків, які швидко розлітаються. Закуска готується легко, а смак виходить неймовірним, зазначають Патріоти України.
Складові маринаду:
Інгредієнти для рулетиків:
Як приготувати рулети з капусти
У капусти зріжте верхню частину качана. Потім розділіть залишок на листя. Занурте їх в кип’яток на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони добре скручувалися в рулетики.
Потовщення на листках потрібно зрізати, а потім розділити їх на дві або чотири частини в залежності від розміру.
Натріть моркву і змішайте з вичавленим часником.
На кожен лист покладіть начинку і загорніть рулети.
Складіть рулети в ємність, де будете маринувати їх.
Приготуйте маринад. У воду насипте цукор, сіль і закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання 7 хвилин. Після влийте олію, покладіть перець, лавровий лист і в кінці додайте оцет.
Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть тягар і нехай так стоять 24 години при кімнатній температурі.
Поставте рулети в холодильну камеру для подальшого зберігання. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...