Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт надзвичайно смачних і хрустких капустяних рулетиків, які швидко розлітаються. Закуска готується легко, а смак виходить неймовірним, зазначають Патріоти України.
Складові маринаду:
Інгредієнти для рулетиків:
Як приготувати рулети з капусти
У капусти зріжте верхню частину качана. Потім розділіть залишок на листя. Занурте їх в кип’яток на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони добре скручувалися в рулетики.
Потовщення на листках потрібно зрізати, а потім розділити їх на дві або чотири частини в залежності від розміру.
Натріть моркву і змішайте з вичавленим часником.
На кожен лист покладіть начинку і загорніть рулети.
Складіть рулети в ємність, де будете маринувати їх.
Приготуйте маринад. У воду насипте цукор, сіль і закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання 7 хвилин. Після влийте олію, покладіть перець, лавровий лист і в кінці додайте оцет.
Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть тягар і нехай так стоять 24 години при кімнатній температурі.
Поставте рулети в холодильну камеру для подальшого зберігання. Смачного!
Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...
Прості рецепти викликають бажання готувати. Погодьтесь, що в ритмі сучасного життя знайти вільні години на приготування складних страв, — це є недозволена розкіш. Пропонуємо спробувати салат з м’яса та солоних огірків. Поєднання таких смаків — запорука...