Рецепт смачних і хрустких капустяних рулетиків, які з’їдаються відразу ж

Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт надзвичайно смачних і хрустких капустяних рулетиків, які швидко розлітаються. Закуска готується легко, а смак виходить неймовірним, зазначають Патріоти України.

Складові маринаду:

  • Вода питна – 1000 мл;
  • Сіль кухонна – 2 стол. ложки;
  • Цукор – 100 г;
  • Олія рафінована – 100 мл;
  • Оцет столовий – 75 мл;
  • Лавровий лист – три штуки;
  • Перець чорний – 6 горошин.

Інгредієнти для рулетиків:

  • Капуста – один качан;
  • Морквина;
  • Перець чорний молотий;
  • Часник.

Як приготувати рулети з капусти

У капусти зріжте верхню частину качана. Потім розділіть залишок на листя. Занурте їх в кип’яток на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони добре скручувалися в рулетики.

Потовщення на листках потрібно зрізати, а потім розділити їх на дві або чотири частини в залежності від розміру.

Натріть моркву і змішайте з вичавленим часником.

На кожен лист покладіть начинку і загорніть рулети.

Складіть рулети в ємність, де будете маринувати їх.

Приготуйте маринад. У воду насипте цукор, сіль і закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання 7 хвилин. Після влийте олію, покладіть перець, лавровий лист і в кінці додайте оцет.

Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть тягар і нехай так стоять 24 години при кімнатній температурі.

Поставте рулети в холодильну камеру для подальшого зберігання. Смачного!

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...