Картопля - один з найкращих гарнірів до м'ясних страв. Українці часто віддають перевагу пюрешці, а от німці полюбляють подавати овоч у вигляді салату. І не дивно, адже вони дуже шанують цей овоч: за статистикою, кожен німець споживає 70 кг картоплі на рік. Про це пише Telegram-канал SHUBA FOOD, передають Патріоти України.
Картоплю почистіть, помийте і зваріть до готовності. Поки вариться картопля, наріжте огірки. Цибулю почистіть і наріжте кубиками. Петрушку помийте, обсушіть і подрібніть.
Зварену картоплю поріжте великими шматочками, висипте у миску, додайте оливкову олію, оцет, петрушку і перемішайте. Через кілька хвилин покладіть нарізані огірки, цибулю та гірчицю. Посоліть, поперчіть і обережно перемішайте.
Картопляний салат насипте у салатник і прикрасьте петрушкою. Його можна подавати теплим або холодним. Якщо вам до вподоби другий варіант, тоді поставте його в холодильник на 30 хвилин.
Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...
Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України. Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої ...