Картопля - один з найкращих гарнірів до м'ясних страв. Українці часто віддають перевагу пюрешці, а от німці полюбляють подавати овоч у вигляді салату. І не дивно, адже вони дуже шанують цей овоч: за статистикою, кожен німець споживає 70 кг картоплі на рік. Про це пише Telegram-канал SHUBA FOOD, передають Патріоти України.
Картоплю почистіть, помийте і зваріть до готовності. Поки вариться картопля, наріжте огірки. Цибулю почистіть і наріжте кубиками. Петрушку помийте, обсушіть і подрібніть.
Зварену картоплю поріжте великими шматочками, висипте у миску, додайте оливкову олію, оцет, петрушку і перемішайте. Через кілька хвилин покладіть нарізані огірки, цибулю та гірчицю. Посоліть, поперчіть і обережно перемішайте.
Картопляний салат насипте у салатник і прикрасьте петрушкою. Його можна подавати теплим або холодним. Якщо вам до вподоби другий варіант, тоді поставте його в холодильник на 30 хвилин.
Багато хто щодня замислюється: коли краще чистити зуби - одразу після пробудження чи після сніданку? Виявляється, однозначної відповіді немає, передають Патріоти України. Дентологи радять чистити зуби після прийому їжі, щоб видалити залишки їжі та цукр...
Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...