Рецепт сирної запіканки з манкою - смачніше, ніж у дитячому садку

Сирна запіканка давно стала традиційною стравою на сніданок. Багато хто пам’ятає її з часів дитячого саду, але знайти потрібний рецепт, який виходив би, як тоді, не завжди виходить. Пропоную свій смачний варіант, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 500 г;
  • яйця, 2 шт;
  • манна крупа, 3 ст.л;
  • кориця, 1 ст.л;
  • яблуко, 1 шт;
  • цукор, 3 ст.л.

Процес приготування запіканки

З’єднуємо сир, манну крупу, яйце, корицю і цукор до повної однорідності. Можна скористатися занурювальним блендером.

Форму змащуємо шматочком вершкового масла або олією, обсипаємо сухарями і викладаємо скибочки яблука. За смаком можна обсипати цукром звичайним або коричневим.

Викладаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин. Подаю запіканку зі сметаною, варенням, медом та іншими солодкими добавками за смаком.

Якщо не любите поєднання яблук і кориці, тоді можна замінити шматочками банана, він добре поєднується з сиром.

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...