Сирна запіканка давно стала традиційною стравою на сніданок. Багато хто пам’ятає її з часів дитячого саду, але знайти потрібний рецепт, який виходив би, як тоді, не завжди виходить. Пропоную свій смачний варіант, передають Патріоти України.
З’єднуємо сир, манну крупу, яйце, корицю і цукор до повної однорідності. Можна скористатися занурювальним блендером.
Форму змащуємо шматочком вершкового масла або олією, обсипаємо сухарями і викладаємо скибочки яблука. За смаком можна обсипати цукром звичайним або коричневим.
Викладаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин. Подаю запіканку зі сметаною, варенням, медом та іншими солодкими добавками за смаком.
Якщо не любите поєднання яблук і кориці, тоді можна замінити шматочками банана, він добре поєднується з сиром.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...