Сирна запіканка давно стала традиційною стравою на сніданок. Багато хто пам’ятає її з часів дитячого саду, але знайти потрібний рецепт, який виходив би, як тоді, не завжди виходить. Пропоную свій смачний варіант, передають Патріоти України.
З’єднуємо сир, манну крупу, яйце, корицю і цукор до повної однорідності. Можна скористатися занурювальним блендером.
Форму змащуємо шматочком вершкового масла або олією, обсипаємо сухарями і викладаємо скибочки яблука. За смаком можна обсипати цукром звичайним або коричневим.
Викладаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин. Подаю запіканку зі сметаною, варенням, медом та іншими солодкими добавками за смаком.
Якщо не любите поєднання яблук і кориці, тоді можна замінити шматочками банана, він добре поєднується з сиром.
Їсти полуницю щодня — це зазвичай дуже корисно, якщо у тебе немає алергії чи інших протипоказань. Ось що може трапитись, передають Патріоти України. Позитивні ефекти:. Можливі мінуси:
Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...