Сирна запіканка давно стала традиційною стравою на сніданок. Багато хто пам’ятає її з часів дитячого саду, але знайти потрібний рецепт, який виходив би, як тоді, не завжди виходить. Пропонуємо свій смачний варіант, передають Патріоти України.
З’єднуємо сир, манну крупу, яйце, корицю і цукор до повної однорідності. Можна скористатися занурювальним блендером.
Форму змащуємо шматочком вершкового масла або олією, обсипаємо сухарями і викладаємо скибочки яблука. За смаком можна обсипати цукром звичайним або коричневим.
Викладаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.
Подаю запіканку зі сметаною, варенням, медом та іншими солодкими добавками за смаком.
Якщо не любите поєднання яблук і кориці, тоді можна замінити шматочками банана, він добре поєднується з сиром.
Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на жаль, навіть із гарного фаршу...
Кількість черешні, яку можна безпечно їсти на день, залежить від стану здоров’я, віку, рівня фізичної активності та індивідуальної реакції організму. Але загальні рекомендації виглядають так, передають Патріоти України. Черешню краще їсти між прийомами...