Рецепт-знахідка! Свинина в духовці, яка тане в роті - ідеально до свят

Запечена з медом, аджикою і спеціями свинина в духовці, буде дуже смачною, м’якою і соковитою, як в гарячому, так і в холодному вигляді, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • шия, грудинка або підчеревина – 1.2 кг;
  • сіль – 2\3 ст.л;
  • перець, паприка, коріандр – по 1 ч.л;
  • аджика або гострий кетчуп – 2 чт.л;
  • мед – 1 ч.л.

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

По всій поверхні робимо надрізи глибиною близько 5 мм.

Солимо і перчимо, посипаємо паприкою і коріандром. Дуже добре втираємо суміш в м’ясо з усіх боків.

Обертаємо м’ясо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин, а краще за все, на всю ніч.

Викладаємо м’ясо в форму на невелику решітку – так буде стікати жир і закуска вийде соковитою, але без зайвого жиру.

Ставимо в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.

Для глазурі змішуємо мед, аджику або кетчуп і паприку. Перемішуємо.

Змащуємо глазур’ю м’ясо і допікаємо ще хвилин 20.

Можна подавати закуску в якості гарячої страви або остудити, порізати скибочками і викласти нарізкою.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...