Результат приємно вас здивує! Спочатку приберіть, а потім додайте крохмаль. І вийде вишукана картопля фрі

Така картопля фрі точно всім сподобається і ви можете її готувати як гарнір до самих різних страв, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • крохмаль кукурудзяний – 3-4 ст.л;
  • вода і лід;
  • олія соняшникова.

Процес приготування картоплі фрі

Картоплю очищаємо і ріжемо соломкою.

У миску з холодною водою додаємо шматочки льоду і висипаємо картоплю. Залишаємо на 10 хвилин.

Порада: вода повинна повністю покривати картоплю – таким чином вимивається крохмаль і соломка НЕ буде злипатися при обсмажуванні.

Виймаємо картоплю з води і ретельно обсушуємо її рушниками.

У суху картоплю додаємо кукурудзяний крохмаль і добре все перемішуємо, щоб соломка була вся покрита крохмалем.

Порада: крохмаль допомагає картоплі рівномірно обсмажуватися і він ніколи не горить.

Обсмажуємо картоплю, виймаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку. Олію беріть в будь-якій кількості – навіть на невеликій кількості олії, така картопля добре і швидко обсмажується.

Посипаємо картоплю сіллю і перцем, будь-яким спеціями, посіченим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Персиковий джем, як у бабусі - легкий рецепт для кожного

субота, 12 липень 2025, 8:15

Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....