
Така картопля фрі точно всім сподобається і ви можете її готувати як гарнір до самих різних страв, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю очищаємо і ріжемо соломкою.
У миску з холодною водою додаємо шматочки льоду і висипаємо картоплю. Залишаємо на 10 хвилин.
Порада: вода повинна повністю покривати картоплю – таким чином вимивається крохмаль і соломка НЕ буде злипатися при обсмажуванні.
Виймаємо картоплю з води і ретельно обсушуємо її рушниками.
У суху картоплю додаємо кукурудзяний крохмаль і добре все перемішуємо, щоб соломка була вся покрита крохмалем.
Порада: крохмаль допомагає картоплі рівномірно обсмажуватися і він ніколи не горить.
Обсмажуємо картоплю, виймаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку. Олію беріть в будь-якій кількості – навіть на невеликій кількості олії, така картопля добре і швидко обсмажується.
Посипаємо картоплю сіллю і перцем, будь-яким спеціями, посіченим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...