Така картопля фрі точно всім сподобається і ви можете її готувати як гарнір до самих різних страв, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю очищаємо і ріжемо соломкою.
У миску з холодною водою додаємо шматочки льоду і висипаємо картоплю. Залишаємо на 10 хвилин.
Порада: вода повинна повністю покривати картоплю – таким чином вимивається крохмаль і соломка НЕ буде злипатися при обсмажуванні.
Виймаємо картоплю з води і ретельно обсушуємо її рушниками.
У суху картоплю додаємо кукурудзяний крохмаль і добре все перемішуємо, щоб соломка була вся покрита крохмалем.
Порада: крохмаль допомагає картоплі рівномірно обсмажуватися і він ніколи не горить.
Обсмажуємо картоплю, виймаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку. Олію беріть в будь-якій кількості – навіть на невеликій кількості олії, така картопля добре і швидко обсмажується.
Посипаємо картоплю сіллю і перцем, будь-яким спеціями, посіченим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...