Така картопля фрі точно всім сподобається і ви можете її готувати як гарнір до самих різних страв, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю очищаємо і ріжемо соломкою.
У миску з холодною водою додаємо шматочки льоду і висипаємо картоплю. Залишаємо на 10 хвилин.
Порада: вода повинна повністю покривати картоплю – таким чином вимивається крохмаль і соломка НЕ буде злипатися при обсмажуванні.
Виймаємо картоплю з води і ретельно обсушуємо її рушниками.
У суху картоплю додаємо кукурудзяний крохмаль і добре все перемішуємо, щоб соломка була вся покрита крохмалем.
Порада: крохмаль допомагає картоплі рівномірно обсмажуватися і він ніколи не горить.
Обсмажуємо картоплю, виймаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку. Олію беріть в будь-якій кількості – навіть на невеликій кількості олії, така картопля добре і швидко обсмажується.
Посипаємо картоплю сіллю і перцем, будь-яким спеціями, посіченим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.
Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...