Борщ – улюблена багатьма страва української кухні. Існує багато рецептів цієї страви, але сьогодні Патріоти України хочуть поділитися з вами рецептом борщу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.
Щоб приготувати борщ за рецептом Володимира Ярославського вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки часу. Результат вас здивує, адже борщ виходить дуже смачним!
Рецепт борщу
Час: 3 – 4 години
Порції: 10 – 12
Інгредієнти на 4 літри бульйону:
Приготування:
Для приготування бульйону відваріть овочі з ребрами в каструлі до готовності.
Всі овочі для борщу наріжте тоненькою соломкою та підсмажте на олії по черзі: спочатку моркву, потім цибулю, стебло селери і болгарський перець.
Окремо обсмажте буряк та перетріть томати через сито, або подрібніть блендером.
Влийте до буряка оцет та додайте томати.
До готового бульйону додати 1 столову ложку цукру, перець, лавровий лист та доведіть до кипіння.
Додайте буряк з томатами, капусту, обсмажені овочі та перемішайте.
Вичавіть часник, перемішайте його з нарізаним салом та додайте до борщу.
Залишіть страву на 15 хвилин настоятися, далі додайте подрібнену улюблену зелень та подавайте борщ до столу. Смачного!
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...