Результат приємно здивує: Рецепт борщу на реберцях від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Борщ – улюблена багатьма страва української кухні. Існує багато рецептів цієї страви, але сьогодні Патріоти України хочуть поділитися з вами рецептом борщу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Щоб приготувати борщ за рецептом Володимира Ярославського вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки часу. Результат вас здивує, адже борщ виходить дуже смачним!

Рецепт борщу

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти на 4 літри бульйону:


Приготування:

  • Для приготування бульйону відваріть овочі з ребрами в каструлі до готовності.
  • Всі овочі для борщу наріжте тоненькою соломкою та підсмажте на олії по черзі: спочатку моркву, потім цибулю, стебло селери і болгарський перець.
  • Окремо обсмажте буряк та перетріть томати через сито, або подрібніть блендером.
  • Влийте до буряка оцет та додайте томати.
  • До готового бульйону додати 1 столову ложку цукру, перець, лавровий лист та доведіть до кипіння.
  • Додайте буряк з томатами, капусту, обсмажені овочі та перемішайте.
  • Вичавіть часник, перемішайте його з нарізаним салом та додайте до борщу.
  • Залишіть страву на 15 хвилин настоятися, далі додайте подрібнену улюблену зелень та подавайте борщ до столу. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...