Результат приємно здивує: Рецепт борщу на реберцях від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Борщ – улюблена багатьма страва української кухні. Існує багато рецептів цієї страви, але сьогодні Патріоти України хочуть поділитися з вами рецептом борщу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Щоб приготувати борщ за рецептом Володимира Ярославського вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки часу. Результат вас здивує, адже борщ виходить дуже смачним!

Рецепт борщу

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти на 4 літри бульйону:


Приготування:

  • Для приготування бульйону відваріть овочі з ребрами в каструлі до готовності.
  • Всі овочі для борщу наріжте тоненькою соломкою та підсмажте на олії по черзі: спочатку моркву, потім цибулю, стебло селери і болгарський перець.
  • Окремо обсмажте буряк та перетріть томати через сито, або подрібніть блендером.
  • Влийте до буряка оцет та додайте томати.
  • До готового бульйону додати 1 столову ложку цукру, перець, лавровий лист та доведіть до кипіння.
  • Додайте буряк з томатами, капусту, обсмажені овочі та перемішайте.
  • Вичавіть часник, перемішайте його з нарізаним салом та додайте до борщу.
  • Залишіть страву на 15 хвилин настоятися, далі додайте подрібнену улюблену зелень та подавайте борщ до столу. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...