Результат приємно здивує: Рецепт борщу на реберцях від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Борщ – улюблена багатьма страва української кухні. Існує багато рецептів цієї страви, але сьогодні Патріоти України хочуть поділитися з вами рецептом борщу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.

Щоб приготувати борщ за рецептом Володимира Ярославського вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки часу. Результат вас здивує, адже борщ виходить дуже смачним!

Рецепт борщу

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти на 4 літри бульйону:


Приготування:

  • Для приготування бульйону відваріть овочі з ребрами в каструлі до готовності.
  • Всі овочі для борщу наріжте тоненькою соломкою та підсмажте на олії по черзі: спочатку моркву, потім цибулю, стебло селери і болгарський перець.
  • Окремо обсмажте буряк та перетріть томати через сито, або подрібніть блендером.
  • Влийте до буряка оцет та додайте томати.
  • До готового бульйону додати 1 столову ложку цукру, перець, лавровий лист та доведіть до кипіння.
  • Додайте буряк з томатами, капусту, обсмажені овочі та перемішайте.
  • Вичавіть часник, перемішайте його з нарізаним салом та додайте до борщу.
  • Залишіть страву на 15 хвилин настоятися, далі додайте подрібнену улюблену зелень та подавайте борщ до столу. Смачного!

Зовсім не гречка! Названо найкориснішу кашу, яка дивує своїми властивостями

неділя, 28 грудень 2025, 11:57

Ми звикли вважати, що вівсянка - еталон здорового сніданку. Гречка - це база здорового харчування для всіх. Але є крупа, яка за низкою показників її перевершує, передають Патріоти України. Йдеться про перловку — оброблений ячмінь, що зберігає максимум ...

Це вражає! Чому наш настрій починається у кишківнику та до чого тут вогонь - наукові факти

неділя, 28 грудень 2025, 11:39

Коли наші далекі предки вперше навчилися користуватися вогнем і готувати їжу, вони не просто зробили вечерю теплішою. Вони запустили процес, який змінив форму тіла, розмір мозку та, можливо, навіть наш емоційний світ. Про це розповіло видання Psycholog...