Рідні будуть у захваті! Картопля в духовці з хрусткою скоринкою і м’яка всередині

Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Картопля – 10-12 шт.
  • Сіль – 1 ч.л. (з гіркою)
  • Розмарин – 1 ч.л.
  • Соняшникова олія – 3 ст.л.
  • Вершкове масло – 3 ст.л.
  • Лід – 200 гр.
  • Вода крижана – 2 літри
  • Чорний перець – за смаком

Покроковий процес приготування картоплі

Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.

Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.

Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.

А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.

Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.

Знімаємо і відразу зливаємо воду.

На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.

Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.

Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.

Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо регулярно їсти хурму

п’ятниця, 21 листопад 2025, 9:59

Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...

Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...