Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.
Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.
Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.
А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.
Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.
Знімаємо і відразу зливаємо воду.
На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.
Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.
Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.
Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...