Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.
Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.
Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.
А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.
Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.
Знімаємо і відразу зливаємо воду.
На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.
Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.
Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.
Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...