
Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.
Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.
Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.

А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.
Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.
Знімаємо і відразу зливаємо воду.

На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.
Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.

Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.
Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...