
Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом картоплі в духовці з самою хрусткою скоринкою, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Картоплю чистимо, якщо велика розрізаємо.
Кладемо в каструлю, заливаємо крижаною водою і ще кладемо лід.
Додаємо сіль і залишаємо картоплю в крижаній воді обов’язково постояти 5-7 хвилин.

А ось і сам секрет: така процедура, допоможе вивести крохмаль з картоплі і скоринка в такому випадку буде хрусткою, а серединка м’яка.
Тепер ставимо на вогонь, накип знімаємо. Варимо як закипить рівно 3 хвилини.
Знімаємо і відразу зливаємо воду.

На деко кладемо спеції, часник, олію соняшникову.
Кладемо картоплю, вершкове масло і ставимо в духовку.

Навіть перевертати не потрібно, картопля сама рум’яниться зверху.
Тепер дістаємо і перемішуємо. Смачного!

Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...