Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування соковитого і ніжного м’яса з картоплею цікавим методом, зазначають Патріоти України.
1. М’ясо свинини (у мене корейка) надрізаємо ножем з одного боку хрест навхрест. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком по обидва боки.
2. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і викладаємо рівним шаром у форму для запікання, змащену олією. Так само додаємо сіль і перець на ваш смак.
3. Підготовлене м’ясо викладаємо поверх картоплі, зверху рівним шаром викладаємо дрібно порізану цибулю і останнім шаром викладаємо моркву натерту на грубій терці.
4. Додаємо приправу для м’яса, сушений часник, заливаємо все томатним соком, накриваємо фольгою для запікання і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 50 хвилин.
5. Через 50 хвилин форму дістаємо з духовки, знімаємо фольгу, посипаємо нашу страву натертим сиром і відправляємо в духовку при цій же температурі ще на 10 хвилин.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...