Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування соковитого і ніжного м’яса з картоплею цікавим методом, зазначають Патріоти України.
1. М’ясо свинини (у мене корейка) надрізаємо ножем з одного боку хрест навхрест. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком по обидва боки.
2. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і викладаємо рівним шаром у форму для запікання, змащену олією. Так само додаємо сіль і перець на ваш смак.
3. Підготовлене м’ясо викладаємо поверх картоплі, зверху рівним шаром викладаємо дрібно порізану цибулю і останнім шаром викладаємо моркву натерту на грубій терці.
4. Додаємо приправу для м’яса, сушений часник, заливаємо все томатним соком, накриваємо фольгою для запікання і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 50 хвилин.
5. Через 50 хвилин форму дістаємо з духовки, знімаємо фольгу, посипаємо нашу страву натертим сиром і відправляємо в духовку при цій же температурі ще на 10 хвилин.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...