Попри те, що ціна на сало зростає, українці не планують відмовлятися від цього улюбленого продукту. У той час як біженці за кордоном сумують за улюбленою закускою і віддали б усе за шматочок сала, ті, хто залишився вдома, мають усі шанси самим приготувати чудову страву, яка танутиме в роті. Пропонуємо спробувати рецепт посолу без використання води, передають Патріоти України
Сало багате на корисні речовини та вітаміни, включаючи олеїнову та лінолеву кислоти, що позитивно впливає на обмінні процеси в організмі. Тому при приготуванні сала найкраще скористатися рецептом, який зберігає максимальну користь продукту. Пропонуємо вам приготувати сало, використовуючи мінімум інгредієнтів.
Готово! Смачного
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...