Рідні точно оцінять! Як приготувати смачне сало, щоб воно тануло у роті

Попри те, що ціна на сало зростає, українці не планують відмовлятися від цього улюбленого продукту. У той час як біженці за кордоном сумують за улюбленою закускою і віддали б усе за шматочок сала, ті, хто залишився вдома, мають усі шанси самим приготувати чудову страву, яка танутиме в роті. Пропонуємо спробувати рецепт посолу без використання води, передають Патріоти України

Сало багате на корисні речовини та вітаміни, включаючи олеїнову та лінолеву кислоти, що позитивно впливає на обмінні процеси в організмі. Тому при приготуванні сала найкраще скористатися рецептом, який зберігає максимальну користь продукту. Пропонуємо вам приготувати сало, використовуючи мінімум інгредієнтів.

Складові:

  • 2 кг сала
  • 150 г солі
  • 7 зубчиків часнику
  • 20 г чорного молодого перцю

Спосіб приготування:

  1. Шматок сала розрізаємо на шматочки 3-4 сантиметри. Ножем робимо неглибокі розрізи, куди вставляємо тонко нарізаний часник.
  2. Сіль і перець перемішуємо разом і добре намазуємо сало.
  3. Сало прибираємо в пакет і забираємо в холодильник на три дні.
  4. Через три дні дістаємо сало, прибираємо з нього наліт. Частину залишаємо для вживання та зберігаємо у холодильник, а частину можна відправити у морозильну камеру для тривалого зберігання.

Готово! Смачного

Що додати в воду, щоб варена риба була ніжною

вівторок, 24 червень 2025, 9:12

Варена риба – дуже корисна страва. Вона не обсмажується на олії, тому появи у ній шкідливих компонентів вдається уникнути. Однак, хочеться, щоб оброблена в гарячій воді риба виявилася ще й апетитною, передають Патріоти України. Але саме тут виникають п...

А ви це знали? Що досвідчені кулінари додають при варінні моркви, щоб прискорити процес приготування

вівторок, 24 червень 2025, 8:15

Морква є одним із тих рідкісних продуктів, якому термічна обробка піде тільки на користь: овоч стане не тільки смачнішим, а й кориснішим, передають Патріоти України. Не всі знають про те, що при дії температури концентрація поживних речовин підвищуєтьс...