Рідні точно оцінять! Як приготувати смачне сало, щоб воно тануло у роті

Попри те, що ціна на сало зростає, українці не планують відмовлятися від цього улюбленого продукту. У той час як біженці за кордоном сумують за улюбленою закускою і віддали б усе за шматочок сала, ті, хто залишився вдома, мають усі шанси самим приготувати чудову страву, яка танутиме в роті. Пропонуємо спробувати рецепт посолу без використання води, передають Патріоти України

Сало багате на корисні речовини та вітаміни, включаючи олеїнову та лінолеву кислоти, що позитивно впливає на обмінні процеси в організмі. Тому при приготуванні сала найкраще скористатися рецептом, який зберігає максимальну користь продукту. Пропонуємо вам приготувати сало, використовуючи мінімум інгредієнтів.

Складові:

  • 2 кг сала
  • 150 г солі
  • 7 зубчиків часнику
  • 20 г чорного молодого перцю

Спосіб приготування:

  1. Шматок сала розрізаємо на шматочки 3-4 сантиметри. Ножем робимо неглибокі розрізи, куди вставляємо тонко нарізаний часник.
  2. Сіль і перець перемішуємо разом і добре намазуємо сало.
  3. Сало прибираємо в пакет і забираємо в холодильник на три дні.
  4. Через три дні дістаємо сало, прибираємо з нього наліт. Частину залишаємо для вживання та зберігаємо у холодильник, а частину можна відправити у морозильну камеру для тривалого зберігання.

Готово! Смачного

Ефект приємно здивує! З чим їсти гречку для максимальної користі та смаку

субота, 23 листопад 2024, 18:13

Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...

А ви це знали? Лосось чи тунець? Яка риба корисніша

субота, 23 листопад 2024, 17:09

Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...