Попри те, що ціна на сало зростає, українці не планують відмовлятися від цього улюбленого продукту. У той час як біженці за кордоном сумують за улюбленою закускою і віддали б усе за шматочок сала, ті, хто залишився вдома, мають усі шанси самим приготувати чудову страву, яка танутиме в роті. Пропонуємо спробувати рецепт посолу без використання води, передають Патріоти України
Сало багате на корисні речовини та вітаміни, включаючи олеїнову та лінолеву кислоти, що позитивно впливає на обмінні процеси в організмі. Тому при приготуванні сала найкраще скористатися рецептом, який зберігає максимальну користь продукту. Пропонуємо вам приготувати сало, використовуючи мінімум інгредієнтів.
Готово! Смачного
Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!
Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.