Робимо омлет ситним як обід. Загортаємо всередину сосиску і смажимо

Омлет зазвичай подають на сніданок, а ми зробимо його ситним як повноцінний обід. Рецепт простий: загорніть всередину сосиску, додаємо трохи сиру і за хвилину пожаримо, зазначають Патріоти України.

Для рецепта нам знадобиться тільки одна сосиска, 70 грамів твердого сиру, 2 яйця, столова ложка крохмалю або борошна, 3 столові ложки молока, сіль і перець за смаком.

Сир натираємо на грубій тертці і ставимо поки в сторону. В окрему миску розбиваємо яйця і додаємо до них столову ложку крохмалю або борошна, молоко, сіль і перець. Все збовтуємо виделкою.

Тепер злегка обсмажуємо на сковороді сосиску і прибираємо її на окрему тарілку. Виливаємо на сковороду половину яєчної суміші, присипаємо тертим сиром.

Даємо схопитися і кладемо зверху сосиску. Загортаємо сосиску в омлет і зрушуємо її на край сковороди. На другий край виливаємо решту яєчної суміші, також даємо їй схопитися і ще раз загортаємо сосиску. Готується такий сніданок дуже швидко і виходить ситним. Спробуйте подати його зі свіжими овочами.

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...