Робимо омлет ситним як обід. Загортаємо всередину сосиску і смажимо

Омлет зазвичай подають на сніданок, а ми зробимо його ситним як повноцінний обід. Рецепт простий: загорніть всередину сосиску, додаємо трохи сиру і за хвилину пожаримо, зазначають Патріоти України.

Для рецепта нам знадобиться тільки одна сосиска, 70 грамів твердого сиру, 2 яйця, столова ложка крохмалю або борошна, 3 столові ложки молока, сіль і перець за смаком.

Сир натираємо на грубій тертці і ставимо поки в сторону. В окрему миску розбиваємо яйця і додаємо до них столову ложку крохмалю або борошна, молоко, сіль і перець. Все збовтуємо виделкою.

Тепер злегка обсмажуємо на сковороді сосиску і прибираємо її на окрему тарілку. Виливаємо на сковороду половину яєчної суміші, присипаємо тертим сиром.

Даємо схопитися і кладемо зверху сосиску. Загортаємо сосиску в омлет і зрушуємо її на край сковороди. На другий край виливаємо решту яєчної суміші, також даємо їй схопитися і ще раз загортаємо сосиску. Готується такий сніданок дуже швидко і виходить ситним. Спробуйте подати його зі свіжими овочами.

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

вівторок, 7 травень 2024, 11:14

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України. . Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко....

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

вівторок, 7 травень 2024, 10:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...