
У воєнний час викидати залишки продуктів ще недоречніше, ніж будь-коли. Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи невикористаного фаршу, а в хлібниці - кілька шматочків батона або тостового хліба, то з цих інгредієнтів можна приготувати смачний та поживний сніданок. Бутерброди з фаршем також підійдуть для перекусу протягом дня, передають Патріоти УкраїниБутерброди з фаршем на сковороді
Інгредієнти:
У глибокій тарілці перемішайте фарш, яйце, сіль та перець. В отриману масу додайте дрібно порізану зелену цибулю та за наявності порізаний кубиками болгарський перець.
Отриману масу намажте не дуже товстим шаром на скибочки хліба або батона, притискаючи виделкою. Розігрійте на сковороді олію і викладіть бутерброди фаршем донизу.
Смажте бутерброди лише на одній стороні близько чотирьох хвилин. За цей час фарш підрум'яниться і на ньому з'явиться скоринка.
Готові бутерброди викладіть на тарілку. За бажання бутерброди можна посипати тертим сиром. Подавайте до столу гарячими, але і в остиглому вигляді страва буде смачною.
Смачного!
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...