Родина буде у захваті! Готуємо свинячу рульку з хрусткою скоринкою - виходить ідеально

Рулька з хрусткою скоринкою легко вийде у вас вдома. Її рецептом в Instagram поділилася блогер Маша Шмідт, передають Патріоти України.

Кулінар радить брати м'ясо без великої кількості жиру, тоді страва вийде ідеальним.

Інгредієнт

  • рулька 1 шт.
  • часник 2 головки
  • коріандр в зернах 1 ч. л.
  • лавровий лист 1-2 шт.
  • перець чорний 3-4 горошини
  • 0,5 л темного пива (козел, наприклад)
  • цибуля, морква, селера (будь-які коріння, які є по половині)
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

У ступці розітріть лавровий лист. Потім туди додайте коріандр, перець і перетріть в порошок. До спецій додайте 1,5 головки очищеного часнику і перетріть все в пасту. Додайте сіль.

Рульку добре висушіть паперовим рушником і нашпигуйте часником, що залишився. Шкіру надріжте квадратиками, щоб жир витоплювався при запіканні.

Нашпигуйте рульку залишився часником і половиною часникової пасти зі спеціями, піддягаючи м'ясо ножем, щоб запхати пасту глибше ближче до кістки з усіх боків. Рештою пастою змастіть рульку зверху і залиште на добу.

У невелику форму для запікання вистеліть пергамент, налийте пиво, туди крупно наріжте коріння (морква, цибуля...). Поставте туди рульку, зафіксуйте, щоб вона не завалювалася. І запікайте 2 години при 160 градусах, періодично поливаючи соком.

Збільште температуру до 190-200 градусів і включіть конвекцію. Знову змастіть соком з-під рульки та запікайте ще 15 хв. Смачного!

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...