
Щоб запечена картопля була соковитою, її не обов'язково нарізати на четвертинки. Можна запекти цілою, але перед цим потрібно просто трохи приварити овоч. Для соковитості картоплини варто обгорнути у бекон, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі в беконі опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової iriska_dimitrova) в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю варимо в мундирі і очищуємо.
2. Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.
3. Загортаємо кожну картоплину в бекон. Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин за температури 200 градусів до рум’яності.
4. За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...