
Щоб запечена картопля була соковитою, її не обов'язково нарізати на четвертинки. Можна запекти цілою, але перед цим потрібно просто трохи приварити овоч. Для соковитості картоплини варто обгорнути у бекон, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі в беконі опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової iriska_dimitrova) в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю варимо в мундирі і очищуємо.
2. Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.
3. Загортаємо кожну картоплину в бекон. Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин за температури 200 градусів до рум’яності.
4. За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку.
Здоров’я мозку залежить не лише від генів чи віку — спосіб життя та психічне благополуччя відіграють ключову роль. Нещодавнє дослідження вчених з Університету Флориди показало: навіть люди з хронічними проблемами можуть покращити функції мозку, змінивш...
Вчені виявили в бананах унікальне поєднання елементів, які позитивно впливають на роботу мозку в будь-якому віці. Цей доступний фрукт може підтримувати розвиток когнітивних здібностей у дітей та допомагати людям похилого віку знизити ризик вікових пору...