Родина буде у захваті! Як запекти картоплю цілою, щоб вона була соковитою елементарна ідея

Щоб запечена картопля була соковитою, її не обов'язково нарізати на четвертинки. Можна запекти цілою, але перед цим потрібно просто трохи приварити овоч. Для соковитості картоплини варто обгорнути у бекон, передають Патріоти України.

Ідея приготування запеченої картоплі в беконі опублікована на сторінці фудблогерки Ірини Дімітрової iriska_dimitrova) в Instagram.

Інгредієнти:

  • картопля
  • бекон
  • олія
  • сіль
  • перець за смаком
  • сушений часник
  • сир

Спосіб приготування:

1. Картоплю варимо в мундирі і очищуємо.

2. Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.

3. Загортаємо кожну картоплину в бекон. Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин за температури 200 градусів до рум’яності.

4. За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку.

Не зашкодять навіть ввечері: Дієтичні сирники з фетою

середа, 8 лютий 2023, 10:40

Мабуть, мало хто відмовиться від порції апетитних сирників до ранкової кави. Проте ті, хто слідкують за вагою, уникають їх. Дієтологиня Анна Мохонько поділилась із рецептом сирників, які точно вам не зашкодять. . Приготування: . Сир змішуємо з яйце...

Мішленівські кухарі замочують м'ясо у секретному інгредієнті- супер-трюк, який змінить смак страв

середа, 8 лютий 2023, 8:50

Під час приготування страв кожна господиня використовує свої хитрощі на кухні. Проте є такі секрети, які недоступні навіть досвідченим господиням. Про ці хитрощі знають лише шеф-кухарі із зіркою Мішлен, передають Патріоти України. Зокрема, йдеться про ...