Родина буде у захваті! Картопляні деруни з секретним інгредієнтом - рецепт смачної та корисної страви

Звичайними дерунами з картоплі вже давно нікого не здивуєш. Якщо ваші домашні вимагають чогось новенького на вечерю, то картопляні деруни із секретним інгредієнтом підійдуть ідеально. Рецепт корисної та смачної страви дуже простий та швидкий, передають Патріоти України.

Деруни з картоплі з брокколі

Інгредієнти:

  • 5 картоплин
  • 7-8 суцвіть броколі
  • 2 яйця
  • 3 ст. л рису (секретний інгредієнт)
  • 1 цибулина
  • 0,3 ч. л. гранульованого часнику
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком
  • Соняшникова олія для смаження

Спосіб приготування:

Картоплю очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці, перекладіть в чашу подрібнювача. Туди ж додайте дрібно порізані суцвіття брокколі, цибулю та часник. Подрібніть усі овочі протягом кількох секунд.

Приправте овочеву масу сіллю та перцем до смаку. Рис перемеліть у кавомолці на борошно і перекладіть у пюре з овочів. Рисове борошно відмінно замінить не найкориснішу пшеничну, а готове блюдо вийде більш пишним та смачним. Вбийте у тісто для драників яйця, ретельно перемішайте.

Смажте картопляні деруни на розігрітій олії без запаху з двох сторін до готовності. Подавайте з улюбленими соусами та салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...