Вишневий пиріг – ідеальне домашнє зимове частування до чаю та кави. Готувати можна на різному тесті, але краще робити пісочне, воно завжди виходить вдалим. Для начинки можна використовувати не тільки вишні, а й будь-які ягоди та фрукти, які ви любите, а також горіхи, спеції.
Кулінарка Анна (grennysmith) поділилася в Instagram рецептом смачного вишневого пирога з вишневою начинкою, який ви дуже швидко приготуєте.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Тісто пісочне: масло поріжте або натріть на тертці, змішайте з борошном в крихту, додайте воду і лимонний сік. Зробіть кулю, перекладіть у холодильник.
2. Начинка: всі інгредієнти для начинки потрібно прогріти разом, щоб вишня пустила сік і він загуснув з крохмалем.
3. Тісто розкотіть і 2/3 викладіть у форму, зверху охолоджену начинку і зверху знову 1/3 тіста.
4. Випікайте пиріг до готовності.
Подавати десерт краще гарячим, з морозивом, але можна і без!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...